top of page

Kuka Antti Liinpää? Mikä on KaaraTV? AnttiTV?

Tervehdys!

Aloin koeajamaan ja testaamaan autoja ammattimaisesti vuonna 2002. Ensimmäinen autoilun tv-ohjelmani Koeajo.tv alkoi Nelosella vuonna 2004. Koeajo.tv:tä seurasi Nelosen Start!, jota tuotin ja toimitin vuosina 2006-2014 reilu 300 ohjelmajaksoa. Viimeisin ohjelmani perinteisessä lineaarisessa televisiossa oli Kaara, jota esitettiin TV5:llä ja Kutosella vuosina 2014-2016. 

 

Tuottajana ja toimittajani minulla on siis "matkamittarissa" tuhansia uusien sekä käytettyjen autojen koeajoja ja ko. autojen koeajovideoita ym. muita videoita sekä satoja televisio-ohjelmia.

Kun ryhdyin tuottamaan heinäkuussa 2019 usean videon viikkotahtiin autovideoita Kaara Television YouTube-kanavalla, kanava lähti nopeasti kasvamaan. Samalla aloin saada vanhoilta Nelosen Startin ja Kutosen Kaaran katsojilta toiveita, että autoiluohjelmani palaisi televisioon.

Kaara Television YouTuben vuosi oli huikea. Aikavälillä 15.7.2019-15.7.2020 kanavan videot keräsivät 1,9 miljoonaa katselukertaa, joka tarkoittaa, että viikossa videoitani katsottiin keskimäärin 35.000 kertaa ja päivässä 5.000 kertaa. Kiitoksia kaikille katsojille!

Melkoisella todennäköisyydellä perinteisen lineaarisen television aika on minun osaltani ohi, paitsi jos joku kanava on valmis maksamaan ohjelman tekemisestä.

 

Sillä mallilla, jolla mm. Kaara ja kaksi viimeistä Start!-vuotta tuotin, jossa minä tetsaan sisällön ja maksavat asiakkaat eli ohjelmayhteistyökumppanit kasaan, ei houkuttele.

 

On huomattavasti palkitsevampaa tuottaa sisältöjä suoraan katsojille, lukijoille ja kuuntelijoille, jotka arvostavat työtäni. He taas maksavat pienen kuukausittaisen summan päästäkseen katsomaan ohjelmia ja videoita. Vaihtoehtona on myös 3 kk, 6 kk ja 12 kk tilaus, jonka hankkimalla saa kaiken uuden KaaraTV:n arvosisällön käyttöön edullisemmin.

 

Näin kukaan kateellinen ei pääse nimettömänä puskista kantelemaan viestintävirastolle eli Traficomille, että toimittaja Liinpään ohjelmassa on ohjelmayhteistyökumppaneita, vaikka eihän se missään vaiheessa ollut mikään salaisuus.

 

Joka ohjelmassa luki: "Ohjelma sisältää tuotesijoittelua". Lisäksi minä kerroin saman asian lähes jokaisessa ohjelmassa.

 

Kiitän kaikkia vuosien varrella mukana olleita yhteistyökumppaneita! Sillä mahtavilla ja minun suuresti arvostamillani yhteistyökumppaneilla, kuten St1, Continental, Tori.fi, Defa ja POP Vakuutus, ja heidän panoksellaan, rahoitettiin Kaaran journalistiset koeajot, jotka edustivat Kaara-ohjelman sisällöstä yli 80 prosenttia. 

Nyt tuotan jälleen autoiluohjelmaa entisille Nelosen Startin ja Kutosen Kaaran katsojille sekä kaikille muille autoista ja minun tyylistäni pitäville, jotka haluavat tukea ohjelmatuotantoa ja koeajojen sekä muun autosisällön tuottamistani. Kiitoksia kovasti kaikille jo nyt mukana oleville katsojille ja tukijoille sekä lämpimästi tervetuloa kaikille uusille! Te mahdollistatte ohjelman ja kaiken KaaraTV:n arvosisällön jäsenalueen sisällön tuottamisen ja uuden KaaraTV Podcastin ääniohjelmatuotannon.

AnttiTV:n digitaalisten sisältöjen lisäksi tuotan releventteja autoilusisältöjä Nettiauton Taukopaikalle ja Nettiauton YouTubeen sekä hyödyllisiä veneilysisältöjä Nettiveneen Taukopaikalle ja Nettiveneen YouTubeen.

Tarjoan myös pitkän kokemukseni kaikkien niiden käyttöön, jotka kaipaavat apua nykyisessä automerkkien, -mallien, -luokkien ja -uutuuksien viidakossa osaamista, kokemusta ja tukea omaan uuden auton valintaan. Palveluitani, kuten videopuhelulla toteuttavan autokonsultaation voi tilata osoitteessa: anttiliinpaa.com/book-online

Uutena askeleena työurallani hyppäsin monien houkuttelujen jälkeen kiinteistönvälitysalalle syksyllä 2021. Palvelen sinua kaikissa asuntoasioissasi Asunto-Anttina kiinteistönvälitysalan huipputiimissä RE/MAX Classicissa.

Ideoita, toiveita, ajatuksia, ruusuja ja risuja voi lähettää alla näkyvään sähköpostiosoitteeseen. Kiitos!

Antti Liinpää, autotoimittaja/tuottaja/Asunto-Antti

antti@anttitv.com

antti.liinpaa@remax.fi

AnttiTV | REMAX Classic

Autotoimittaja-Antti-Liinpää-ja-Cupra-Le

Työurani tähän asti

Aloitan 12 kuukautta kestävän KiLAT-ammattitutkinnon suorittamisen helmikuussa 2022. Koulutuksen tarjoaa RE/MAX. Kiitoksia siitä! Hakulomakkeessa Rastorille piti kuvailla omaa työuraa tähän asti. Tein sen alla olevalla tavalla:

Olen ollut yrittäjä käytännössä koko työurani. Aloin ajamaan taksia jo lukioaikanani tienatakseni omaa rahaa. Urani taksikuskina jatkui päätoimisena armeijan jälkeen 2,5 vuotta vuosina 1994-1996. 

 

Vuoden 1997 starttasin ensimmäisen oman yritykseni; Tmi Antti Liinpää hoiti kolme vuotta suuren suomalaisen markkinoinviestintäkonsernin Markkinointi Viherjuuren lähettipalveluita. Hain samalla kaksi kertaa opiskelemaan Helsingin kauppakorkeakouluun, mutta molemmilla kerroilla jäin yhden oikean vastauksen päähän sisäänpääsystä.

 

Syksyllä 1999 hain toimittajakouluun Turkuun. Monivaiheisen pääsykoerupeaman jälkeen ovi oppilaitokseen avautui ja vuoden 2000 alussa aloitin 4-vuotisen opiskelun tavoitteena monimediatoimittajuus ja medianomi AMK -tutkinto.

 

Tein opiskeluaikanani alan töitä uusimediafirmassa konseptisuunnittelijana sekä urheilutoimittajana MTV3:n Tulosruudussa ja Ilta-Sanomissa.

 

Vuoden 2002 keväällä aloin suunnittelmaan päättötyötäni, joka oli autoilusisältökonsepti Koeajo.tv ja joka sisälsi verkkojulkaisun ja televisio-ohjelman. TV-ohjelma starttasi syksyllä 2004 TV-kanava Nelosella - ei muuten ollut mikään helppo homma saada uutena ohjelmantekijänä ohjelmaa ruutuun. Verkkojulkaisu oli minun ja opiskelukaverini perustaman yrityksen omistuksessa.

 

Vuonna 2006 perustin oman tuotantoyhtiön ja autoiluohjelman nimi muuttui Start!:si. Samalla ohjelma siirtyi Nelosen omistukseen, mutta jatkoin vastaavana tuottajana ja toimittajana. Tein ohjelmaa Neloselle yhteensä 10 vuotta ja noin 400 ohjelmajaksoa.

 

Vuosina 2012-2015 tuotin Nelonen Pro 1 ja 2 kanaville Golfari-nimistä golf-makasiiniohjelmaa 44 ohjelmajakson verran.

 

Vuoden 2014 syksyllä TV-kanavat TV5 ja Kutonen alkoi esittää kolmatta autoiluohjelmaani Kaaraa. Sitä tein yhteensä 80 jaksoa.

 

Tämän jälkeen olen tuottanut autoiluohjelmaa ja autosisältöä videoina someen ja omiin kanaviini. Tuotan tälläkin hetkellä videoita jatkuvalla tahdilla omiin YouTube-kanaviini KaaraTV ja Antti Liinpää. Omalla kanavallani julkaisen kiihtyvällä tahdilla kiinteistönvälitysalan videoita.

 

Nykyään KaaraTV:n sisältöjä voi katsoa maksumuurin takaa KaaraTV:n arvosisällön jäsenalueella digitaalisia sisältöjä markkinoivassa ja jakelevassa AnttiTV-palvelussani. Tutustu: https://anttitv.com

 

Olen vuosien varrella tuottanut satoja televisio-ohjelmia ja tuhansia videoita katsojilleni ja yhteistyökumppaneilleni. Tätä osaamista tulen hyödyntämään kiinteistönvälitysalalla, jossa laadukas mediapinta on entistä tärkeämpää 2020-luvulla.


Tilaa minut maksuttomalle arviokäynnille lähettämällä viesti tällä sivustolla tai osoitteessa https://asuntoantti.fi tai https://remax.fi/anttiliinpaa. Voit myös soittaa tai lähettää viesti (myös Whatspp) numeroon 050 336 5707 tai lähettää sähköpostia osoitteeseen antti.liinpaa@remax.fi

bottom of page