KOEAJOT ANTTI LIINPÄÄN PALVELUNA
AUTONOSTAJALLE JA AUTONHANKKIJALLE

Oletko epävarma autovalintasi kanssa? Mietitkö mikä auto olisi sopiva? Pelkäätkö, että sinua voidaan huijata autokaupassa? Haluatko tukea auton valintaan, auton hankintaan ja auton ostamiseen?

Pitkän linjan autotoimittaja ja autotestaaja Antti Liinpää auttaa mielellään. 

"Tunnen Suomessa myytävät autot ja suomalaisen automarkkinan. Olen testannut ja raportoinut autoista vuodesta 2002. Olen vuosien varrella testannut ja koeajanut kaikki merkittävät Suomessa myytävät autot."

Antti Liinpää auttaa ja konsultoi. Voit tilata apua puheluna, videopuheluna tai luksuskoeajopalveluna, joka antaa sinulle kokeneen koeajajan raportin siitä, missä kunnossa auto on ja onko kyseinen auto hyvä kauppa.

👉 TILAA ANTTI AUTTAMAAN AUTOASIOISSASI!

Autotoimittaja-Antti-Liinpää-Antin-autoapu-5.jpg

Uusi KaaraTV tarjoaa autotoimittaja Antti Liinpään uudet koeajovideot ja autosisällöt

Antti Liinpään ja KaaraTV:n uusien ja käytettyjen autojen koeajovideot ovat tarjolla KaaraTV:n arvosisällön jäsenalueella. Voit liittyä mukaan osoitteessa anttitv.com/store. Pääset heti katsomaan kaikki koeajovideot, minkä ostaisin -videot, uutisvideot, ensifiilisvideot jne. Eli yhdellä pienellä 9,90 euroa kuukausimaksulla saat katsottavaksesi kaikki kokeneen autotoimittajan ja videotuottajan koeajovideot sekä ohjelmat.

 

Vaihtoehtona myös edullinen vuositilaus, jolloin yksi kuukasi maksaa vain 5,83 euroa. TILAA HETI!

Lämpimästi tervetuloa mukaan! Tarjolla silkkaa sisältöä, ei mainoksia. Joka viikko päivittyy useampi uusi autovideo. Tule seuraamaan autotoimittaja Antti Liinpään ja uuden KaaraTV:n alati päivittyvää tarinaa AnttiTV-palveluun 👉 anttitv.com/store.

Mahdollisuus seurata uuden KaaraTV:n tarinaa kuukausijäsenenä tai 3 kk, 6 kk ja 12 kk jäsenenä. Kaikki vaihtoehdot tarjolla AnttiTV:n kaupassa. Mukana myös uusi KaaraTV Magazine, jonka ideana on tarjoata Antti Liinpään koeajot ja autosisällöt tekstien ja kuvien lisäksi ääniohjelmina.  👉 TILAA KAARATV ARVOSISÄLTÖ & KAARATV MAGAZINE!

Vimeo-ja-YouTube-puffi-KAIKKI-990e-kk-30
KaaraTV-mainos-23062020-1920x.jpg