Uusi KaaraTV | Uudet Koeajovideot

Antti Liinpään ja KaaraTV:n uusien ja käytettyjen autojen koeajovideot ovat tarjolla KaaraTV:n arvosisällön jäsenalueella. Voit liittyä mukaan osoitteessa anttitv.com/store. Pääset heti katsomaan kaikki koeajovideot, minkä ostaisin -videot, uutisvideot, ensifiilisvideot jne. Eli yhdellä pienellä 9,90 euroa kuukausimaksulla saat katsottavaksesi kaikki kokeneen autotoimittajan ja videotuottajan koeajovideot sekä ohjelmat. 

Lämpimästi tervetuloa mukaan! Tarjolla silkkaa sisältöä, ei mainoksia. Joka viikko päivittyy useampi uusi autovideo. Tule seuraamaan autotoimittaja Antti Liinpään ja uuden KaaraTV:n alati päivittyvää tarinaa AnttiTV-palveluun 👉 anttitv.com/store.

Mahdollisuus seurata uuden KaaraTV:n tarinaa kuukausijäsenenä tai 3 kk, 6 kk ja 12 kk jäsenenä. Kaikki vaihtoehdot tarjolla AnttiTV:n kaupassa.

KaaraTV-mainos-23062020-1920x.jpg
Mikä KaaraTV?
Tilaa uutiskirjeemme!

KaaraTV tai Kaara Televisio on pitkän linjan koeajo-ohjelman ja television autoiluohjelman tuottajan ja toimittajan Antti Liinpään oma blogi- ja videoblogi-kanava, joka pureutuu autoilun ja liikkumisen kiehtovaan maailmaan.

Lue lisää

 

  • White Facebook Icon
  • White YouTube Icon

© 1973-2021 Antti Liinpää