Acerca de

Autotoimittaja-Antti-Liinpää-Antin-autoapu-3.jpg

Kuka, mitä, miksi?

Antti Liinpää - mitä teen ja mitä tarjoan sinulle?

Laadukasta toimitettua tv-tasoista tuotantoa

Pitkän linjan tv-toimittaja, tv-tuottaja, tv-kuvaaja ja tv-tuotantojen editoija Antti Liinpää palveluksessasi. Tarjoan sinulle ja organisaatiollesi laadukasta tv-tasoista video- ja äänituotantoa. 

Jokainen maailmaa seuraava suomalainen yrittäjä, yrityspäättäjä, toimitusjohtaja, markkinointijohtaja, myyntijohtaja ja viestintäpäällikkö tietää, että viestintäkenttä on kokenut aivan valtavan mullistuksen viimeisen 20 vuoden aikana.

 

Muutoksen tahti on ollut erityisen kovaa viimeiset kymmenen vuotta, kun some ja omien viestintä- sekä sisältökanavien tarve ja hallinta on muuttunut erityisen paljon.

Mielestäni 2020-luvulla yrittäjien ja yritysten on erityisen tärkeää tuottaa relevanttia omia asiakkaita palvelevaa ja kiinnostavaa sisältöä. Se toimii palveluna omille asiakkaille ja erinomaisen hyvänä apuna hakukoneiden tuloksissa.

 

Kuten tiedämme, Googlen omistama YouTube on toiseksi suurin hakukone Google jälkeen. Jokaisen modernin yrityksen, jolla on jotain kerrottavaa asiakkailleen, on syytä on YouTubessa.

Olen vahvasti sisä mieltä, että yllättävän harva yrittäjä ja yrityspäättäjä ymmärtää tämän, mutta sitä varten kokeneen tv-tuottajan ja videotoimittajan palvelu on mannaa yrittäjille ja yrityksille. 

Asiakkaanani saat sisällöntuotantoosi ja videotuotantoosi ihmisen, joka seuraa muuttuvaa sisältömarkkinointia ja viestintäkenttää päivittäin. Tähän kuuluu myös jatkuva oman tiedon ja osaamisen päivittäminen. 

Jos haluat tarjota omille asiakkaillesi laadukasta viihdyttävää hyötytietoa videoina, olet tullut oikeaan osoitteeseen. Ota heti yhteyttä niin keskustelemme sinun tarpeistasi ja siitä miten minä voin auttaa!

Laadukasta autoilusisältöä ohjelmina, videoina, ääniohjelmina ja teksteinä

 

Autotoimittaja Antti Liinpään KaaraTV-ohjelmat tarjoavat sinulle oman valistuneen sekä viihdyttävän näkemyksensä autoista, autoilusta, autoalasta ja liikkumisesta. Autotarinoista ja -sisällöistä vastaa vuodesta 2002 autoiluohjelmia ja -videoita tuottanut, toimittanut ja kuvannut autotoimittaja/kuvaaja Antti Liinpää.

 

KaaraTV:n uusi autoiluohjelma starttasi yleisön pyynnöstä tauon jälkeen toukokuussa 2020. Tuotan ohjelmaa nyt KaaraTV:n arvosisällön jäsenille. Vuoden 2021 huhtikuusta lähtien olen toimittanut autosisältöä myös uuteen KaaraTV Podcastiin. Tervetuloa mukaan!

 

KaaraTV:n arvosisällön jäsenalue ja KaaraTV Podcast tarjoaa viihdyttävää autosisältöä

 

Jos siis haluat nähdä Antti Liinpää laadukkaita koeajovideoita ja muuta autoilusisältöä, kuten minkä ostaisin -videoita, uutisvideoita, luokkakatsauksia, parivertailuja jne. tule mukaan KaaraTV:n arvosisällön jäsenalueelle.

Mahdollisuus liittyä edulliseen 9,90 euron kuukausihintaan tai 12 kk diilillä. Kaikilla vaihtoehdoilla näet kaikki uudet ohjelmat ja videot sekä aiemmin KaaraTV:n arvosisällön jäsenalueella esitetyt ohjelmat ja videot. HUOM! Toimitan ja tuotan joka viikko useamman uuden videon arvosisällön jäsenalueelle, joten katsottavaa riittää.

Edullisesti kokeneen autotoimittajan autosisältöä - ilman mainoksia!

KaaraTV:n arvosisällön jäsenalueen kategoriat ovat: Uusimmat | Koeajot | Uutiset | Koostetut ohjelmat | Vinkit | Käyttötesti | Haastattelut.

Autoihin ja autoiluun keskittyvä YouTube-kanava Kaara Televisio palvelee livevideoilla ja arvosisällön koeajovideoiden koosteilla. 👉 Tilaathan kanavan, jos tykkäät!

Antin autoapu - kokeneen autotoimittajan ja autotestaajan asiantuntemus omaan käyttöösi

Tuotan myös omaan YouTube-kanavaani videoita muun muassa ikiaikaisesta ja alati päällä olevasta aiheesta laihtuminen ja miehen terveys, koska olen "niitä tyyppejä", joille tuntuu tulevan kaksi kiloa lisää, kun vain näkee pullan tai jonkun muun lihottavan asian.  👉 Tilaa Antti Liinpää YouTube-kanava!

Toimin myös tuottajana ja toimittajana hyvinvoinnin ja lifestylen mediassa KoivuTV:ssä. Tutustu 👉 KoivuTV.

Nyt uutuutena Antti Liinpää autoasiantuntijuutta voi ostaa henkilökohtaiseen käyttöön, kun pohdit auton vaihtoa tai uuden ostamista eli saat selkänojaa ja valtavan määrän tietoa sekä ymmärrystä helpottamaan omaa autovalintaa ja -hankintaa pikkurahalla. Tutustu 👉 Antti auttaa autoasioissasi! 

 Tältä omalta anttiliinpaa.com -sivustollani löydät: oman blogini, joka oli ennen KaaraTV:n blogi (löytyy nyt osoitteesta anttitv.com/blog), tuottamani Podcastit, voit hankkia apua autoasioihisi sekä julkaisen uutisia autoista, liikenteestä, mediasta, tuottamisesta, videoista, kameroista, myynnistä ja markkinoinnista, joten jos sinulla on tähän liittyvää kerrottavaa, lisää minut tiedotteiden postituslistalle. Sähköpostiosoitteeni on antti@anttitv.com 

 

Asunto-Antti palvelee hyvällä fiiliksellä ja laatumedialla kaikissa asuntoasioissasi

 

 

Syksyllä 2021 kääntyi uusi sivu. Aloitin Asunto-Antti RE/MAX Classicissa eli nyt mukana myös asuntokaupassa palvelemassa laatumedialla. Tutustu ja tilaa minut ilmaiselle arviokäynnille:

RE/MAXin sivustolla

Asunto-Anttin sivustolla

Ystävällisin terveisin

Antti Liinpää

Asunto-Antti | toimittaja | tuottaja | kuvaaja | editoija | autoilun asiantuntija | Antin autoapu

Teemmekö yhdessä tv-tasoisia videoita yrityksellesi?

Lähetä minulle terveisiä niin lähetän sähköpostia tai soitan.

Jutellaan, jos voisin tuottaa sinun yrityksellesi hyvän fiiliksen laatusisältöä, joka innostaa ja kiinnostaa kohdeyleisöä.

  • LinkedIn
  • YouTube
  • Instagram
  • Twitter
  • Facebook
Kiitos yhteydenotostasi! Olen pian yhteydessä.