UUTISIA

Aiheet: Autot, liikkuminen ja autoilu. Sisällöntuottaminen. Myynti ja markkinointi.

Startup eMabler nappasi 630 000 euron rahoituksen

eMablerin ohjelmistorajapinta helpottaa sähköisen liikenteen sirpaloitunutta ekosysteemiä ja vauhdittaa sähköautojen yleistymistä parantamalla latauksen käyttökokemusta esimerkiksi yksinkertaistamalla maksamista.

Image-empty-state.png

JUN. 01, 2021

K-Lataus-asemille toivottu uudistus – suurin osa latauspisteistä siirtyy kWh-perusteiseen hinnoitteluun

K-Latauksen hinnoittelu muuttuu kesän aikana osalla latauspisteistä minuuttiperusteisesta kilowattituntiperusteiseksi (kWh). Uusi hinnoittelu koskee peruslatauspisteitä sekä uusia suurteholatauspisteitä. Muutos kWh-perusteiseen hinnoitteluun on asiakkaiden runsaasti toivoma.

Image-empty-state.png

JUN. 01, 2021

Volkswagenilta uusi malli: Taigo saapuu markkinoille jo tänä vuonna

Volkswagen näyttää ensimmäisen vilauksen vuoden lopulla markkinoille saapuvasta uudesta urheilullisesta SUV-mallista. Volkswagen lisää SUV-mallistoonsa uuden pienemmän kokoluokan crossover-mallin, Taigon.Uusi malli ylpeilee karismaattisella muotoilullaan, modernilla käyttökonseptillaan ja useilla kuljettajaa avustavilla järjestelmillään.

Image-empty-state.png

MAR. 30, 2021

Toyota Proace CITY EV - käytännöllisyyttä nollapäästöin

Toyotan täyssähkömallisto laajenee kompaktien pakettiautojen luokassa. Sekä paketti- että henkilöautoversiot ovat ideaaleja erityisesti kaupunkien matala- ja nollapäästöalueilla. Pakettiautoversioiden kantavuus on jopa 800 kg ja vetomassa 750 kg. Sähkömoottorin suurin teho on 136 hv / 100 kW ja li-ion -korkeajänniteakun kapasiteetti on 50 kWh.

Image-empty-state.png

MAY. 06, 2021

Uusi nelivetoinen, täyssähköinen Volkswagen ID.4 GTX nyt myynnissä

Volkswagen esitteli uuden nelivetoisen kahdella sähkömoottorilla varustetun SUV-mallin, ID.4 GTX:n, keskiviikkona 28.4.2021. Vain viikkoa myöhemmin Volkswagen ID.4 GTX -mallien ennakkomyynti alkoi Suomessa. Tarjolla kolme kattavaa varustelutasoa: ID.4 GTX ja ID.4 GTX Business sekä ID.4 GTX Business Max. Volkswagen ID.4 GTX:n hinta alkaen 54 495,74 euroa. Toimitukset Suomeen alkavat syksyllä 2021.

Image-empty-state.png

MAY. 06, 2021

Uusi Renault Clio X-Tronic - Ajamisen helppoutta kohtuuhintaan

Uudistuneessa Renault Clio -mallisarjassa automaattivaihteiset vaihtoehdot ovat pääosassa. Huipputaloudellisen Clio Hybridin lisäksi nyt myös Clio TCe 90 on saatavissa portaattomasti toimivalla X-Tronic -automaatilla. Sillä varustettuna Renault Clion hinnat lähtevät 19 990 eurosta.

Image-empty-state.png

MAY. 07, 2021

Tarkkuutta viimeistä yksityiskohtaa myöten: muotoilijan ajatukset muuttuvat Audi Q4 e-tronin metallipinnoiksi järeillä työkaluilla

Muotoilijan ajatukset muuttuvat Audi Q4 e-tronin metallipinnoiksi järeillä työkaluilla . Koriprässit painavat jopa 47 tonnia ja tuottavat 1 600 tonnin paineen. Jokaisen yksittäisen työkalun valmistamiseen tarvitaan kymmeniä tuhansia työtunteja ja satoja erilaisia osia.

Image-empty-state.png

MAY. 07, 2021

Uusi Audi Q4 e-tron saatavilla nyt myös quattro-nelivetoversiona

Audi Q4 e-tron ensiesiteltiin maailmanlaajuisesti huhtikuussa. Myynti alkoi Audi Q4 e-tronin kahdella takavetoisella versiolla. Nyt myös nelivetoisen Audi Q4 e-tron quattron myynti alkoi Suomessa

Image-empty-state.png

MAY. 10, 2021

Concept EQT konsepti tuo sähköä pienten tila-autojen luokkaan

Lähes tuotantovalmis Concept EQT tarjoaa selkeän näkymän tulevasta uudesta T-luokasta ja sen tulevasta täyssähköisestä malliversiosta. Tuleva tila-auto EQT siirtää V- ja EQV-mallien menestyskaavan uuteen muotoon tuoden samalla asiakkaiden saataville täysin uuden premium-laatutason auton kompaktien tila-autojen segmenttiin.

Image-empty-state.png

MAY. 10, 2021

CUPRA Born: Uuden aikakauden ensimmäinen täyssähköinen malli

CUPRA Born: automerkin ensimmäinen täyssähköauto yhdistää sähkömoottorin ja suorituskyvyn, ja johdattaa samalla brändin uuteen liiketoimintamalliin ja uusille markkinoille. CUPRA Born on saatavana eri tehoisilla sähkömoottoreilla, ja lisäksi e-Boost suorituskykypaketilla, joka kasvattaa tehon jopa 231 hevosvoimaan (170 kW).

Image-empty-state.png

MAY. 25, 2021