UUTISIA

Aiheet: Autot, liikkuminen ja autoilu. Sisällöntuottaminen. Myynti ja markkinointi.

Paljon uutta, yksi nimi - Toyota bZ

Uusi Toyota bZ4X -konsepti on kehitetty yhteistyössä Toyota Motor Corporationin ja Subaru Corporationin kanssa. Tuotantomallin valmistus ja myynti alkaa vuoden 2022 puolivälissä.

Image-empty-state.png

AUG. 19, 2021

K-Lataus-asemille toivottu uudistus – suurin osa latauspisteistä siirtyy kWh-perusteiseen hinnoitteluun

K-Latauksen hinnoittelu muuttuu kesän aikana osalla latauspisteistä minuuttiperusteisesta kilowattituntiperusteiseksi (kWh). Uusi hinnoittelu koskee peruslatauspisteitä sekä uusia suurteholatauspisteitä. Muutos kWh-perusteiseen hinnoitteluun on asiakkaiden runsaasti toivoma.

Image-empty-state.png

JUN. 01, 2021

Startup eMabler nappasi 630 000 euron rahoituksen

eMablerin ohjelmistorajapinta helpottaa sähköisen liikenteen sirpaloitunutta ekosysteemiä ja vauhdittaa sähköautojen yleistymistä parantamalla latauksen käyttökokemusta esimerkiksi yksinkertaistamalla maksamista.

Image-empty-state.png

JUN. 01, 2021

Volkswagenilta uusi malli: Taigo saapuu markkinoille jo tänä vuonna

Volkswagen näyttää ensimmäisen vilauksen vuoden lopulla markkinoille saapuvasta uudesta urheilullisesta SUV-mallista. Volkswagen lisää SUV-mallistoonsa uuden pienemmän kokoluokan crossover-mallin, Taigon.Uusi malli ylpeilee karismaattisella muotoilullaan, modernilla käyttökonseptillaan ja useilla kuljettajaa avustavilla järjestelmillään.

Image-empty-state.png

MAR. 30, 2021

Uusi nelivetoinen, täyssähköinen Volkswagen ID.4 GTX nyt myynnissä

Volkswagen esitteli uuden nelivetoisen kahdella sähkömoottorilla varustetun SUV-mallin, ID.4 GTX:n, keskiviikkona 28.4.2021. Vain viikkoa myöhemmin Volkswagen ID.4 GTX -mallien ennakkomyynti alkoi Suomessa. Tarjolla kolme kattavaa varustelutasoa: ID.4 GTX ja ID.4 GTX Business sekä ID.4 GTX Business Max. Volkswagen ID.4 GTX:n hinta alkaen 54 495,74 euroa. Toimitukset Suomeen alkavat syksyllä 2021.

Image-empty-state.png

MAY. 06, 2021

Toyota Proace CITY EV - käytännöllisyyttä nollapäästöin

Toyotan täyssähkömallisto laajenee kompaktien pakettiautojen luokassa. Sekä paketti- että henkilöautoversiot ovat ideaaleja erityisesti kaupunkien matala- ja nollapäästöalueilla. Pakettiautoversioiden kantavuus on jopa 800 kg ja vetomassa 750 kg. Sähkömoottorin suurin teho on 136 hv / 100 kW ja li-ion -korkeajänniteakun kapasiteetti on 50 kWh.

Image-empty-state.png

MAY. 06, 2021

Tarkkuutta viimeistä yksityiskohtaa myöten: muotoilijan ajatukset muuttuvat Audi Q4 e-tronin metallipinnoiksi järeillä työkaluilla

Muotoilijan ajatukset muuttuvat Audi Q4 e-tronin metallipinnoiksi järeillä työkaluilla . Koriprässit painavat jopa 47 tonnia ja tuottavat 1 600 tonnin paineen. Jokaisen yksittäisen työkalun valmistamiseen tarvitaan kymmeniä tuhansia työtunteja ja satoja erilaisia osia.

Image-empty-state.png

MAY. 07, 2021

Uusi Renault Clio X-Tronic - Ajamisen helppoutta kohtuuhintaan

Uudistuneessa Renault Clio -mallisarjassa automaattivaihteiset vaihtoehdot ovat pääosassa. Huipputaloudellisen Clio Hybridin lisäksi nyt myös Clio TCe 90 on saatavissa portaattomasti toimivalla X-Tronic -automaatilla. Sillä varustettuna Renault Clion hinnat lähtevät 19 990 eurosta.

Image-empty-state.png

MAY. 07, 2021

Concept EQT konsepti tuo sähköä pienten tila-autojen luokkaan

Lähes tuotantovalmis Concept EQT tarjoaa selkeän näkymän tulevasta uudesta T-luokasta ja sen tulevasta täyssähköisestä malliversiosta. Tuleva tila-auto EQT siirtää V- ja EQV-mallien menestyskaavan uuteen muotoon tuoden samalla asiakkaiden saataville täysin uuden premium-laatutason auton kompaktien tila-autojen segmenttiin.

Image-empty-state.png

MAY. 10, 2021

Uusi Audi Q4 e-tron saatavilla nyt myös quattro-nelivetoversiona

Audi Q4 e-tron ensiesiteltiin maailmanlaajuisesti huhtikuussa. Myynti alkoi Audi Q4 e-tronin kahdella takavetoisella versiolla. Nyt myös nelivetoisen Audi Q4 e-tron quattron myynti alkoi Suomessa

Image-empty-state.png

MAY. 10, 2021

CUPRA Born: Uuden aikakauden ensimmäinen täyssähköinen malli

CUPRA Born: automerkin ensimmäinen täyssähköauto yhdistää sähkömoottorin ja suorituskyvyn, ja johdattaa samalla brändin uuteen liiketoimintamalliin ja uusille markkinoille. CUPRA Born on saatavana eri tehoisilla sähkömoottoreilla, ja lisäksi e-Boost suorituskykypaketilla, joka kasvattaa tehon jopa 231 hevosvoimaan (170 kW).

Image-empty-state.png

MAY. 25, 2021