20.000-30.000 eurolla luotettava ja turvallinen perheauto 2 aikuiselle, 2 lapselle ja 2 koiralle

Harri otti yhteyden ja kyseli vinkkejä seuraavan auton hankintaan. Nyt Harrin perheellä on farmarimallinen Ford Focus, joka jää tilojen puolesta pieneksi, kun 2 aikuisen, 2 lapset (4 v ja 3 kk) 2 koiran perhe lähtee reissuun. Tein aiheesta videosarja KaaraTV:n YouTube-kanavalle.Harri kirjoittaa ensimmäisessä postissaan:


Moi,

Olen seurannut pitkään tekemisiäsi autoiluohjelmia, koska ne on vaan niin hyviä. Ajattelin, että voisin laittaa sinulle viestiä kun haluaisin tietää mikä perheauto sopisi perheelle, jossa on 2 aikuista, 2 lasta 4v ja 3 kk vauva. Plus tietenkin 2 koiraa :D . Nykyinen auto joka meillä on Ford Focus vm. 2016 farmari, tilat ovat ok, mutta jos kun lähtee reissuun niin tilat alkavat olla kortilla kun lastenvaunut vievät koko tavaratilan. Nykyinen auto on vielä 1,0 litran ecoboost moottori bensa. Niin voisi seuraavassa autossa olla toki tehoakin enemmän. Kilometrejä tulee aika vähän vuodessa toki 10000-15000 km niin diesel auto ei taida olla ajankohtainen.

Olisi kiva jos kertoisit mitä suosittelit minulle, kun koeajo kokemusta sinulta löytyy runsaasti.


Antin vastaus:


Moi Harri!

Kiitos postistasi ja seuraamisesta!

Olen hiukan pyöritellyt asiaa ja mietin, että voisin tehdä tästä sellaisen Nettiauton-hakuvideon, jos se on sinulle OK? Mainitsen sinut vain etunimeltä tai en ollenkaan, jos et tahdo.

Mikä olisi budjetti?

Kun ajat Fordilla, oletan, että mieluummin eurooppalainen?

Onko jotain varusteita, joita pitäisi ehdottomasti olla mukana?

Yst. Antti


Harri tarkentaa:


Huomenta,

Juu hakuvideo olisi kyllä kiva, etunimen voi mainita ei haittaa.

Merkeistä ei iske Peugeot ja Citroen, muille näytän vihreetä valoa.

Kriteerejä voisi olla

-max 100 000 km

-max 3-4 vuotta vanha

-hinta: 20000-30000


Luotettava,turvallinen ja käytännöllinen lapsiperheelle. Tilaa pitää olla, että lastenvaunujen lisäksi mahtuu myös jotain muuta.

Terveisin Harri


Syntyi neljä videota, joissa kriteereinä tilava ja turvallinen perheauto, jonka hinta on 20.000-30.000 euroa, ajettu max. 100.000 km ja max. 3-4 vuotta vanha


Joten ei muuta kuin hommiin. Ensin syntyi video, jossa käyn läpi perusautoja D-luokan eli perheautoluokan farmareissa. Vaihtoehdoiksi valikoitui mm. Mazda6, Opel Insignia, Ford Mondeo ja Volkswagen Passat:Toisessa videossa vuorossa on premiumfarkut:Kolmannessa vuorossa ovat katumaasturit:Neljännessä videossa vuorossa ovat samalla kriteeristöllä tila-autot:Antti Liinpää, KaaraTV