Antti Liinpää tuotti: Karisma Coachingin mainoselokuva

Olen sisältömies ja ennen kaikkea hyötytiedon sekä palvelevan sisällön tuottaja ja puolestapuhuja. Mutta, joskus on hyvä tuottaa tunnetta, kuten alla olevassa Karisma Coachingin Karismakoulu-mainoselokuvassa.


Tällaisella napakalla tunnetarinalla voimme ohjata hyödyn ja palvelun äärelle. Vai mitä? Julkaistu Johanna Koivu luvalla. #video#tunne#palvelu#hyöty#karismacoaching#karismakoulu


Antti Liinpään videosisällöt katsojatakuulla


Tarjoan asiakkailleni videotuotantoa 20 vuoden kokemuksella. Tuotannon ja videoiden lisäksi tarjoan paketteja, joissa on mukana takuu katsojista. Näin vältämme tilanteen, jossa asiakas satsaa valtavia summia videotuotantoon ja video kerää vain muutamia kymmeniä katseluita.


Niin ja minun kanssani saat jatkuvaa tuotantokausittaista videotuotantoa tv-laadulla tai kevyempänä ja edullisempana tuotantona varsin kohtuullisella panoksella. Minun vinkkini kaikille yrittäjille ja yrityksille on, että satsaa mieluummin määrään kuin valtavan kalliiseen yhteen tuotantoon.


Olen rakentanut oman tarjoaamani ja toimintani videotoimittajana ja -tuottajana tämän perusajatusen ympärille.


TUTUSTU HINNASTOON 👉 VIDEOTOIMITTAJA- JA TUOTTAJA ANTTI LIINPÄÄN HINNASTO


Tutustu videotuotannon tarjoukseeni, joka sisältää katsojatakuun. Varaa aika keskustelulle, se ei velvoita mitään, mutta saat arvokasta tietoa, vaikka et minulta videoita tilaisikaan.


👉 VIDEOT KATSOJATAKUULLA


Antti Liinpää, videotoimittaja ja -tuottaja0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki