Kaara TV Live: Uusi DS 7 Crossback E-Tense -lataushybridi ja DS 3 Crossback E-Tense -sähköauto

Päivitetty: 27. helmi 2020

Kaara Television Antti Liinpää oli paikalla tiistaina 25.2.2020, kun maahantuoja esitteli lehdistölle DS Store Helsingissä Vantaalla uudet DS 7 Crossback E-Tensen ja DS 3 Crossback E-Tensen. DS 7 Crossback E-Tense on ladatta hybridi, jonka luvattu sähköllä ajettava toimintamatka on 63 kilometriä. DS 3 Crossback E-Tense on täyssähköauto, jonka toimintamatka on maksimissaan 320 kilometriä.Video 1: toimitusjohtaja Markus Vuolle ja tuotepäällikkö Olli Nieminen:


Video 2: DS:n tuotepäällikön Olli Niemisen esityksen slidet videona:


Video 3: DS 3 Crossback E-Tense -sähköauto paikallaan:


Video 4: DS 3 Crossback E-Tense -sähköauto ajossa:


Video 5: DS 7 Crossback E-Tense -lataushybridi paikallaan:


Video 6: DS 7 Crossback E-Tense -lataushybridi ajossa:Lopuksi vielä lisätietoa mediatiedotteiden muodossa, ensin vuoroon DS 3 Crossback E-Tense:


TIEDOTE

DS 3 CROSSBACK E-TENSE: SÄHKÖINEN VALLANKUMOUS


DS 3 CROSSBACK E-TENSE lisää kesällä markkinoille tulleen DS 3 CROSSBACK –

mallin rinnalle uuden tehokkaan voimalinjan: 100% sähkön


  • Malli rakentuu uuden innovatiivisen, eri käyttövoimiin soveltuvan CMP (Common Modular Platform) -alustan päälle. Lisänä DS 3 CROSSBACK E-TENSE tarjoaa kaiken Formula E -mestari DS E-TENSE:n kovassa käytössä testaaman teknologian.

  • CMP-alustan ansiosta kuluttajalle on tarjolla aina samat sisä- ja takatilat sekä lisävaruste ja -ajoavustinvalikoimat käyttövoimavalinnasta riippumatta.

  • DS 3 CROSSBACK E-TENSE:n 100kW:n moottori ja 50kWh akku tuottavat 320 kilometrin (WLTP, 430 km NEDC) toimintamatkan. 100 kW pikalatauspisteellä 80% lataus tapahtuu 30 minuutissa.

  • Nyt DS 3 CROSSBACK E-TENSE sähköauton hinnat on julkaistu ja myynti alkanut.


Heti vuoden 2015 lanseerauksestaan alkaen DS Automobiles sitoutui ajankohtaiseen autojen käyttövoimamuutokseen. Esimerkkinä tästä, DS nähtiin heti kilpailemassa Formula E sarjassa, jossa se on jo saavuttanut mestaruuden ja josta se ammentaa osaamista sähköistyvään mallistoon.


Vuonna 2019 myyntiin tulevat DS 3 CROSSBACK E-TENSE (100% sähkö) sekä DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4 (nelivetoinen 300 hv lataushybridi, 58km toimintamatka 100% sähköllä).


DS 3 CROSSBACK E-TENSE on ensimmäinen 100% sähköisellä käyttövoimalla varustettu B segmentin premium SUV, joka saapuu myyntiin vuonna 2019. Malli uudistaa totuttua ajatusta sähköautosta ja rakentuu alustalle, joka on suunniteltu toimimaan yhtä tehokkaasti niin polttomoottoriauton kuin sähköauton perustana.