Katsojakysymys: Kia Ceedin 1,0-litran moottorit manuaalivaihteistolla

Anonyymi vierailija jätti täällä anttiliinpaa.com -sivustollani Kirjoita minulle -chattiin Kia Ceedin litran bensaturbomoottoreihin liittyen kysymyksen, johon alla vastaukseni.


Mitä mieltä olette Kia Ceed 1.0 l mottorilla varustettuna ja manuaalina? Onko ohjaustuntuma hyvä ja vakaa suoralla tiellä, pärjääkö liikenteen rytmissä tällä moottorilla?


Vastaukseni:


Hei, kiitos viestistä! Koeajoin ko. moottorin 100-hevosvoimaisen ja 120-hevosvoimaisen vaihtoehdon Kia Ceedin nokalla tuoreeltaan lehdistöesittelytilaisuudessa Kian Slovakian tehtaan maisemissa.


Molemmat moottorit toimivat hyvin ja vääntö riittää kuljettamaan Ceedin kokoista autoa kohtuullisen hyvin. Toki 120-hevovoimainen versio on pirteämpi, joten suosittelen sitä.


Moottorin alavääntö on niin hyvää, että liikenteen rytmissä pysyy hyvin, eikä vaihtamistarvetta ole samalla tavalla kuin alakierroksilla puhdittomimmilla vapaasti hengittävillä moottoreilla.


Kolmisylinterisen moottorin pörisevä ääni kuuluu selvästi sisätiloissa, kun kierrokset nousevat.


Kaikki uudet autovideoni, koeajoni, minkä ostaisin -videoni, autouutisvideoni ja vinkkini ovat tarjolla uudessa AnttiTV-palvelussani. Pääset katsomaan kaikki uudet KaaraTV-ohjelmat ja videot liittymällä KaaraTV:n arvosisällön jäseneksi. Tule mukaan seuraamaan KaaraTV:n uusia ohjelmia, koeajoja ja Minkä ostaisin -videoita! 👉 anttitv.com/store.


Samasta osoitteesta löydät uuden KaaraTV Magazinen, jonka idea on, että kerron autokokemuksiani napakammin kuin videoillani ja jokainen artikkeli on tarjolla myös äänitiedostona. Eli voit lukea ja kuunnella KaaraTV Magazinea! Tästä edulliseen yhteispakettitarjoukseen: 👉 https://www.anttitv.com/offers/inRjn2iD


Antti Liinpää, autotoimittaja, KaaraTV

0 kommenttia