Kiihkeä uutuus: Cupra Formentor

Seatista eriytynyt sporttinen autobrändi Cupra on esitellyt ensimmäisen vain Cupralle tuotetun auton: Noin 4,5-metrisen kompaktin crossoverin Formentorin. Kuvan alla lisää Cupre Formentorista.***MAINOS***


Tule katsomaan uutta KaaraTV-autoiluohjelmaa! Vain 9,90 euroa/kk ja saat katsottavaksi kaikki ohjelmat, koeajot ja extravideot. Nyt jo tarjolla yli 40 ennen näkemätöntä laadukasta autovideota. Haluan heti katsomaan!


***SISÄLTÖ JATKUU***


KaaraTV Live - Antti Liinpää kertoo uudesta Cupra Formentorista:KaaraTV Live - Antti Liinpää näyttää Cupra Formentorin videon:
TIEDOTE 18.9.2020


CURRA-brändille kehitetty ensimmäinen oma malli CUPRA Formentor sai hinnan


  • CUPRA Formentor yhdistää suorituskykyisen voimalinjan ja hätkähdyttävän muotoilun

  • Suomessa CUPRA Formentorin myynti alkoi 2,0 TSI -bensiinimoottorilla, 4Drive-nelivedolla ja DSG-automaattivaihteistolla varustetulla versiolla

  • CUPRA Formentor tuottaa tehoa 228 kW (310 hv) ja vääntöä 400 Nm

  • Hinta alkaen 47 892,27 euroa

  • Ensi vuonna saataville tulee mm. myös ladattava hybridiversioCUPRA Formentor on suorituskykyinen crossover-malli, joka yhdistää hienostuneisuuden ja dynaamisen ajomukavuuden. Formentor on ensimmäinen malli, joka on suunniteltu nimenomaan CUPRA-brändille. Suomessa CUPRA Formentor -malliston myynti alkoi malliston huippuversiolla, Formentor VZ -mallilla, joka on varustettu turboahdetulla 2,0 TSI -bensiinimoottorilla, 4Drive-nelivedolla ja DSG-automaattivaihteistolla. Sen teho on 228 kW (310 hv), maksimivääntö 400 Nm ja 0-100 km/h uutuusmalli kiihtyy 4,9 sekunnissa. CUPRAn takuu on 5 vuotta / 100 000 km (riippuen siitä, kumpi täyttyy ensin).


***MAINOS***

Klikkaa kuvaa niin pääset katsomaan uutta KaaraTV-autoiluohjelmaa ja muita autovideoita:


***SISÄLTÖ JATKUU***

CUPRA Formentor – kattava vakiovarustelu

Uudessa CUPRA Formentorissa on erittäin kattava vakiovarustelu. Se pitää sisällään mm. mukautuvan alustansäädön DCC:n, urheilulliset CUPRA-istuimet, led-ajo- ja -takavalot, Kessy – avaimeton keskuslukituksen ja käynnistyksen, Climatronic kolmialueisen automaattisen ilmastoinnin, pysäköintitutkat edessä ja takana, Park Assist -pysäköintiavustimen, peruutuskameran, 10,2” digitaalisen mittariston, 12” audio- ja navigointijärjestelmän värinäytöllä, mukautuvan vakionopeudensäätimen ACC:n, kaukovaloavustimen ja liikennemerkkien tunnistuksen sekä lämmitettävän ohjauspyörän. Lisävarusteena on saatavilla myös esimerkiksi vetokoukku.

Sen vakiovarusteinen Full Link -järjestelmä on yhteensopiva sekä Apple CarPlayn että Android Auton kanssa. Matkustajat voivat myös liittää älypuhelimen autoon USB-liittimen tai Bluetooth-yhteyden avulla. Auton kiinteän SIM-kortin avulla auton voi yhdistää Connect-sovellukseen, jolloin saataville tulevat puolestaan online-palvelut, kuten auton etähallintapalvelut tai omien ladattavien sovellusten käyttö. Sovelluksen käyttäjät pääsevät myös näkemään auton tietoja: esimerkiksi tiedot ajosuoritteesta, pysäköintipaikasta ja auton tilasta.

CUPRA Formentorin vakiovarusteiset kuljettajaa avustavat järjestelmät tekevät autosta yhden luokkansa turvallisemmista. CUPRA Formentorin kuljettajaa avustavia järjestelmiä ovat mm. Front Assist -ympäristönvalvontajärjestelmä hätäjarrutustoiminnolla, Side Assist -kaistanvaihtoavustin, Exit Assist -takana risteävästä liiketeestä varoittava avustin, Exit Warning -ovenavauksen varoitin, Traffic Jam Assist -ruuhka-avustin ja Emergency Assist -hätätilanneavustin.CUPRAn ydin

CUPRA Formentor on nimetty Mallorcan saarella sijaitsevan kauniin ja luonnonvaraisen niemekkeen mukaan, ehkä juuri sen monimuotoisuuden ansiosta. Kaksisävyinen kori muistuttaa maastoautosta mutta Formentorin muotoilun erityispiirteet pehmentävät auton siluettia. CUPRA Formentor yhdistää perinteisen SUV:n, urheilullisuuden ja kompaktin koon. CUPRA Formentor on 4 450 mm pitkä, 1 839 mm leveä ja 1 511 mm korkea. Auton akseliväli on 2 680 mm ja tavaratila 420 litraa.

Dynaamisuus ja urheilullisuus on nähtävissä Formentorin takaosan muotoilusta ja konepellin pituuden korostuksista, jotka alleviivaavat auton mittasuhteita. Huomiota herättävää muotoilua on korostettu mm. takaosan reunasta reunaan ulottuvilla takavaloilla. Lisävarust