Koeajo: Volkswagen ID.4

KaaraTV:n ja allekirjoittaneen koeajossa oli toukokuun alkupuolella uusi mielenkiintoinen sähköauto Volkswagen ID.4. Tuotin kokemuksistani reilun 36 minuutin koeajo-ohjelman, joka on tarjolla KaaraTV:n arvosisällön jäsenalueella.


Volkswagen ID.4:n koeajoraportti on tarjolla myös hieman napakammassa muodossa uudessa KaaraTV Magazinessa.


KaaraTV Magazine on uusi laajennus KaaraTV:n tuoteperheeseen


Uusi huhtikuussa 2021 lanseeraamani KaaraTV Magazinen on laajennus KaaraTV:n tuoteperheeseen, joka sisältää nyt kaksi paljon arvoa tilaajille tarjoavaa kuukausi- ja vuosimaksullista vaihtoehtoa: KaaraTV:n arvosisällön jäsenalueen ja Magazinen.


KaaraTV Magazinen ideana on tarjota pitkää vuonna 2002 alkanutta autotoimittajan kokemustani ja autotietojani kaikkien halukkaiden käyttöön viihdyttävästi mutta napakasti. KaaraTV:n uusi brändivirke on 'Viihdyttäviä kokemuksia autoista'.


Kaikki nykyiset KaaraTV:n arvosisällön jäsenalueen tilaajat tietävät, että tykkään puhua autoista ja automaailmasta. Paljon. Arvosisällön koeajovideoille ja autoiluohjelmille tulee luonnollisesti mittaa. Tästä olen onneksi saanut jäsenistöltä kiitosta, josta olen kovin otettu.


Mukava, kun jäsenistö arvostaa pitkää kokemustani ja ajatuksiani, vaikka videoille tulee pitkähkö kesto. Siitä käy esimerkkinä aiemmin mainitsemani Volkswagen ID.4:n koeajokokemusten ohjelma, jonka kesto on 36 minuuttia. Jos haluat nähdä (ilmaiseksi) Volkswagen ID.4:n koeajon lyhennelmän, se on tarjolla halukkaille:


Klikkaamalla linkistä pääset antamaan minulle sähköpostisi, jolloin voi lähetystä sinua sisällöillä, tarjouksilla ja kampanjoilla. En spämmää. Vastapalveluksena pääset katsomaan minun Volkswagen ID.4:n koeajoraportin ensimmäiset 8 minuuttia. Linkistä katsomaan: https://www.anttitv.com/pl/2147505280KaaraTV Magazinen idea ja tausta


Osa minun autotarinoiden seuraajista haluaa kuluttaa autoajatuksiani ja koeajoraporttejani sekä muuta autosisältöä hieman nopeammassa muodossa. KaaraTV Magazine syntyi tähän tarpeeseen.


Minun on aina ollut helpompi kirjoittaa napakasti. KaaraTV Magazine tarjoaa autokokemukseni ja -tietoni napakoiden artikkelien muodossa. Helppo lukea ja kuluttaa.


Toinen iso pointti ja minulle itselleni se juttu on, että kaikki uuden KaaraTV Magazinen artikkelit ovat tarjolla myös ääniohjelmina. Eli kaikki KaaraTV Magazinen artikkelit voi lukea ja kuunnella, joka tekee autosisältöjeni kuluttamisesta äärimmäisen helppoa. Voit vaikka kuunnella Volkswagen ID.4:n koeajon samalla kun olet lenkillä, kuntosalilla tai kaupassa.


Miksi autoilun ääniohjelmapalvelu on niin tärkeä juttu minulle?


Koska olen aloittanut äänikirjojen kuluttamisen, kun ostin ensimmäisen iPhoneni muistaakseni vuonna 2008. Huhtikuussa 2009 syntyivät kaksospoikani. Työnsin heitä kaksosten vaunuissa ympäri Matinkylää Espoossa ja kuuntelin samalla kiinnostavia mediaa, markkinointia, myyntiä ja liiketoiminnan kehittämisestä käsitteleviä englanninkielisiä kirjoja.


Tuohon aikaan ei ollut suomenkielisiä äänikirjoja. Minulla syttyi heti lamppu pään päällä ja ajattelin, että tämä on tulevaisuutta. Ajattelin tuohon aikaan jopa sitä, että äänikirjatuotantoon olisi fiksua lähteä mukaan. No, olisin vuonna 2009-2011 ollut reilusti etuajassa, kuten aikanaan olin ennakkoon liikkeellä ensimmäisen autoiluohjelmani Koeajo.tv:n kanssa.


Koeajo.tv:n ideana oli, että nimi kertoo, että ohjelman päätuote on verkossa. TV-ohjelma vain promoaa kaikkea sitä materiaalia, jota tuotamme verkkoon ja jonne kaikki materiaali arkistoituu.


Olimme tuolloin reilusti aikaamme edellä, kun teimme opiskelutoverini ja myöhemmin yhtiökumppanini Toni Suurosen kanssa autoiluohjelmaa verkkoon jo vuosina 2004-2006. YouTubeakaan ei ollut kun aloitimme, mutta jo silloin oli mielestäni päivänselvää, että kaikki elävä kuva ja videot siirtyvät verkkoon, kuten olemme nyt nähneet.KaaraTV tarjoaa kokeneen autotoimittajan Antti Liinpään koeajot, minkä ostaisin ja muut autovideot sekä artikkelit ja ääniohjelmat ilman mainoksia


Uusi KaaraTV tarjoaa kokoneen autotoimittajan Antti Liinpään koeajot, kokemukset, minkä ostaisin -sisällöt ja muun auto- ja autoiluaiheisen tarinan ilman mainoksia tai ohjelmayhteistyökumppaneita.


Olen kuluttanut jo yli 10 vuotta lähes kaiken sisältöni maksullisista palveluista, kuten Netflixistä, TennisTV:stä tai Amazonin Audiblesta. En siis juurikaan suoria urheilulähetyksiä lukuunottamatta katso televisiota. En ole katsonut yli 10 vuoteen. Miksi katsoisin, sieltä ei vain kertakaikkiaan tule minua kiinnostavia ohjelmia. Tylsä ja tyhjänpäiväinen tosi-tv ei kiinnosta minua, enkä usko, että se kiinnostaa ketään muitakaan omilla aivoillaan ajattelevia fiksuja ihmisiä.


Tuotan uuden KaaraTV:n ja sen nykyiset kaksi tuotetta KaaraTV:n arvosisällön jäsenalueen ja KaaraTV Magazinen ilman mainoksia ja yhteistyökumppaneita.aTV:n ohjelmat ja videot on helppo castata omaan televisioon eli saat saman katselukokemuksen kuin aikanaan vuosina 2006-2014 Neloselle tuottamassani ja toimittamassai Start!-autoiluohjelmassa tai Kutosen Kaara-autoiluohjelmassa.


Haluan tuottaa uuden KaaraTV:n ja sen nykyiset kaksi tuotetta KaaraTV:n arvosisällön jäsenalueen ja KaaraTV Magazinen ilman mainoksia ja yhteistyökumppaneita, jotta katselukokemus olisi