Koeajossa Seat Tarraco - ensikokemukset koeajon alusta

Uusi Seat Tarraco, joka on Skoda Kodiaqin ja Volkswagen Tiguan Allspacen, sisarmalli on KaaraTV:n koeajossa viikon ajalla 26.2.-5.3.2019. Tällä videolla auton ensikokemukset 10 ensimmäisen kilometrin jälkeen. Koeajoauton on Seat Tarraco 2.0 TDI man. Xcellence.

Tuotan Seat Tarrocosta myös Nettiautoon koeajoraportin, kuvat ja plussat/miinukset-videon. Kun tuo sisältö on julkaistu Nettiautossa, julkaisen täällä KaaraTV:n blogissa Tarracon KaaraTV-koeajoraportin, joka on sisällöltään ja rakenteeltaan erilainen kuin Nettiauton koeajorappari.

Kiitos, kun seuraat KaaraTV:n kanavia. Jos haluat tulla KaaraTV:n jäseneksi niin rekisteröidy. Se onnistuu helpoiten klikkaamalla ylävalikossa members-linkkiä ja rekisteröitymällä Facebookin tai Gmailin välityksellä. Näin pääset kommentoimaan sisältöjä. Tarjoan jäsenille myös etuja. Tulossa mm. koeajovideon tekijäksi -valmennus. Pysy siis kuulolla!


Kannattaa myös tilata Kaara Television YouTube-kanava! Jos vielä klikkaat YouTubessa kellon päälle, saat aina ensimmäisenä tiedon Kaara Television uusista videoista.


Antti Liinpää

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki