Krista Pärmäkoskelle luovutettiin Kia Sorento

Hiihtäjä Krista Pärmäkoskelle luovutettiin käyttöön uusi Kia Sorento. Vuonna 2015 markkinoille tullut 3. sukupolven Sorento on Kian iso katumaasturi, joka on hyvä valinta paljon matkustavalle urheilijalle.

”Minulla oli Sorento jo ennestään. Olen tykännyt autosta, koska siihen mahtuvat tavarat ja koira hyvin kyytiin. Olen ajanut sillä vuodessa yli 40 000 kilometriä, vaikka matkapäiviä kisa- ja treenireissuissa kertyy yli 200 vuodessa”, Pärmäkoski kertoo.

Uudistunut Kia Sorento esitellään Suomessa huhtikuussa 2018. Auto on ensi kertaa saatavilla myös GT-Line-varustetasolla. GT-Line tuo Sorentoon urheilullista ilmettä ja dynamiikkaa säilyttäen samalla auton monikäyttöisyyden, suorituskyvyn ja ajomukavuuden.

”Arvostan autossani turvallisuutta, nelivetoa ja luotettavuutta. Lisäomi­nai­suu­te­na ar­vos­tan eh­dot­to­mas­ti lämmi­tettävää rat­tia! Kun tu­len pitkältä hiih­to­len­kiltä sor­met jäässä ja lämmi­tyk­sen lait­taa päälle, niin kyllä on mu­ka­va lähteä ko­tia koh­ti aje­le­maan.”

Krista Pärmäkoski saavutti Pyeongchangin olympialaisissa upeasti kolme henkilökohtaista mitalia: yhden hopean ja kaksi pronssia. Kia Sorenton Krista Pärmäkoskelle luovutti Rinta-Joupin Autoliike Tervajoki.


Katso KaaraTV:n koeajovideo Kia Sorentosta keväältä 2015:


0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki