Luonnostelmakuvien perusteella uusi Kia Sorento 2020 näyttää erittäin hyvältä

Olen monesti sanonut, että yksi tärkeimmistä nykyautojen myyntimenestyksen elementeistä on ulkonäkö. Jos se ei toimi, ei tule kauppoja, ja kääntäen onnistunut ulkonäkö saa vipinää ostajaehdokkaisiin ja myyntiin.


Toki on hyvä muistaa, että myös muiden ominaisuuksien pitää palvelulla valittua kohderyhmää hyvin, että uudesta automallista tulisi menestys. Uuden Kia Sorennon menestys ei jää kiinni ulkonäöstä, jos tuotantomalli näyttää samalta kuin luonnoskuvissa.


TIEDOTE 14.2.2020:


Kia paljasti lisää kuvia uudesta Sorentosta


Kia on paljastanut lisää luonnoskuvia täysin uudesta Sorentosta, joka esitellään Geneven autonäyttelyssä maaliskuussa.


Uudet kuvat antavat käsityksen ylellisen Sorenton muotoilusta sekä auton näyttävästä ohjaamosta. Neljännen sukupolven Sorento on Kian SUV-malliston globaali lippulaiva. Malli on samalla ensimmäinen Kia, joka perustuu Kian uuden sukupolven SUV-alustalle.


Kia on myynyt yli kolme miljoonaa Sorentoa vuonna 2002 tapahtuneen ensiesittelyn jälkeen. Uusi Sorento tarjoaa useita erilaisia innovaatioita sekä ensiluokkaista mukavuutta.


Uusi Kia Sorento paljastetaan Geneven autonäyttelyssä 3. maaliskuuta. Suomessa uusi neljännen sukupolven Sorento esitellään syys-lokakuussa 2020.0 kommenttia