Mitä Tesla Model 3:lla ajaminen maksaa?

Kaara Television YouTube-kanava sai vieraakseen Tesla Model 3:n ylläpitämisestä ja ajamisesta omaa YouTube-kanavaa pitävän Tesla-Jonin. Vierailusta syntyi Kaara Television tubeen 3-osainen sarja, jonka aloitimme tajunnan räjäyttävästi demoamalla, kuinka makeat naurut saimme Tesla-Jonin kanssa, kun Model 3:n pierutyyny jumittui päälle. Muut osat voit katsoa alta. Katselun iloa! 😂👍Ensimmäisen videon sisältö syntyi vahingossa koeajon päätteeksi, kun toivoin Tesla-Jonin näyttävän, miten Model3:n pierutyyny toimii. Sitten se ei lähtenyt pois päältä ja voi sitä iloa ja riemua sen jälkeen. 🤣😂🤪


Tesla-Joni Kaara Television vieraana, osa 1: Tesla-Joni Kaara Televisiossa osassa 1 jutustelemme Teslasta ja Teslan hankkimisesta. Samalla lähtee myös terveisiä Suomen Tesla-organisaation suuntaan ei-niin-onnistuneesta viestinnästä.


Tesla-Joni Kaara Television vieraana, osa 2: Sarjan toisessa osassa Kaaran Antti ja Tesla-Joni keskustelevat Teslan omistamisesta, päivittymisestä ja lataamisesta. Entä paljonko Tesla Model 3:lla ajaminen oikeasti maksaa?


Tesla-Joni Kaara Television vieraana, osa 3: Tesla-Joni Kaara Television vieraana osassa 3 Kaara-Antti hyppää Tesla Model 3:n puikkoihin. Minkälainen on ensivaikutelma? Miltä auto tuntuu ja minkälaisia tuntemuksia se herättää?

Antti Liinpää, KaaraTV

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki