Nyt uutta Suomessa: KaaraTV-ohjelma tekee paluun!

Päivitetty: 23. kesäk. 2020

Aloin päivittää useamman videon viikkotahtia uutta materiaalia Kaara Television YouTube-kanavalle kesällä 2019. Kanava lähti kivasti kasvuun ja videot ovat saaneet hyvää palautetta. No, mainoksista tulee välillä negatiivista palautetta.Monet todella mukavat palautteet ovat koskeneet vuosina 2004-2016 tuottamiani television autoiluohjelmia. Moni on kaivannut Nelosen Startia tai Kutosen Kaaraa. Kiitoksia siitä!


Mietin toivottuani koronaviruksen aiheuttamasta taudista ja palatessani yksinyrittäjän töihini, miten voisin palvella heitä, jotka kaipaavat Nelosen Startia. Syntyi idea KaaraTV:n jäsenalueesta, jonne tuottaisin Nelosen Startin tyylillä koeajo- tai auto-ohjelmia.


Tuumasta toimeen ja tänään 2.5.2020 avautuu uusi anttitv.com, jossa tarjoan mahdollisuutta hankkia tuottamiani digitaalisia tuotteita. Kärjessä alkuvaiheessa on KaaraTV:n arvosisällön jäsenyys vuodelle 2020, mutta pian on tulossa mm. valmennusmateriaalia, miten tuottaa nopeasti laadukkaita videoita auto- ja asuntomyynti-ilmoituksiin. AnttiTV toimii myös asiakkailleni tuottamieni videoiden digimyyntialustana.
KaaraTV:n jäsenenä saat katsottavaksi vuoden 2020 aikana 20 koostettua ja juonnettua KaaraTV-jaksoa sekä jakson kahden koeajon erilliset koeajovideot, joita tulee katsottavaksi vähintään 40, koska per ohjelma on vähintään kaksi autoa koeajossa.


Tarjoan tätä mahdollisuutta 99,00 euron hinnalla per vuosi tai 9,90 euroa per kuukausi.


Hankkimalla jäsenyyden tuet minun koeajojen tuotantotoimintaa ja mahdollistat ohjelman sekä extramateriaalien tuotannon. KaaraTV:n jäsenalueella ei ole mitään kaupallisia kytköksiä eli kaikki tuotantoresurssit tulevat jäseniltä. Olisin todella ilahtunut ja kiitollinen, jos haluaisit tulla mukaan!


***MAINOS***Ensimmäisessä jaksossa koeajossa on uusi ladattava hybridi Audi Q5 55 TFSI e Quattro ja sähköauto Jaguar I-Pace EV400. KaaraTV:n maksullinen sisältö on eksklusiivista eli ko. sisältö ei ole tarjolla missään muualla.


Toisessa jaksossa koeajossa on kaksi ladattavaa hybridiä: Skoda Superb iV ja DS 7 Crossback E-Tense.


Kolmannessa jaksossa koeajossa on uusi Skoda Octavia Combi ja ladattava hybridi Ford Kuga PHEV.


Extramateriaaleissa luokkakatsaus A-segmentistä ja ostosuositukseni sekä ensimmäinen tarina uuden ladattavan hybridin käyttötestistä, joka alkoi kesäkuun alussa. Tule mukaan!Antti Liinpää ja autovideoblogi KaaraTV ja YouTube-kanava Kaara Televisio tarjoaa sinulle oman valistuneen näkemyksensä autoista, autoilusta ja autoalasta. Näkemyksen taustalla on vuodesta 2004 autoiluohjelmia tuottanut, toimittanut, kuvannut ja leikannut viestinnän ja median moniottelija Antti Liinpää.


Kaaran blogintekstejä koeajoja, uutisia ja vinkkejä löydät osoitteesta: https://www.kaaratv.com


Kaaran sosiaalisen media kanavat ovat:

https://www.youtube.com/c/kaaratelevisio

https://www.facebook.com/kaaratelevisio

https://www.twitter.com/kaaratelevisio

http://www.instagram.com/kaaratelevisio