Peter Geitel ja KaaraTV koeajaa: Peugeot 308 GTi 2016

Päivitetty: 4. elok. 2021

KaaraTV koeajo: Peugeot 308 GTi 2016. Kaaran Peter Geitel koeajoi uuden 270-hevosvoimaisen Peugeot 308 GTi:n. Tässä ote Peterin insertistä: ”Peugeot on valmistanut vuosikymmenien ajan sporttisia pikkuautoja – ja vähän isompiakin – yli 800.000 yksilöä. Nyt on vuorossa suositun 308-mallin GTi versio, jolla kiireisempikin kulkija taatusti ehtii."

Tiesitkö, että tuotan KaaraTV-ohjelmaa ja videoita usean videon viikkotahtiin uudessa AnttiTV-palvelussani? Siellä on tarjolla myös uusi KaaraTV Magazine. Tule mukaan seuraamaan KaaraTV:n uutta joka viikko päivittyvää autotarinaa!


Peter Geitel jatkaa: "Tehtaan urheiluosastolla, Peugeot Sportilla on tässä mallissa vahvasti sormensa pelissä. Älkää luulkokaan, että tämä on ihan tavallinen viisiovinen Peugeot 308, vaikka se äkkiä katsoen siltä näyttääkin.


Aerodynamiikkaa on hiottu hillitysti edessä ja takana. Pakoputket paljastavat, että kyseessä ei ole ihan perusversio. Alla on isot 19-tuumaiset 235/35 renkaat, eikä pienempi koko jarrujen takia mahdukaan. Ne ovat kisahidastimista tunnetun Alconin valmistamat, edessä 4-mäntäiset ja peräti 380 milliset.


Jarrusatulat täytyy pitää puhtaina, että Peugeot Sport teksti näkyy… Rengaskoko hieman rajaa talvirengasvaihtoehtoja."


Katso video niin tiedät mitä Petsku tuumi Peugeot 308 GTi:stä! Julkaistu ensimmäisen kerran huhtikuussa 2016.

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki