St1 lanseeraa karttasivuston kotimaassa autoileville

Suomalainen energiayhtiö St1 julkaisee tänään internetissä Suomen matkailukarttasivuston, johon on koottu satoja nähtävyyksiä ja salattujakin aarteita eri puolilta maata. St1 haluaa kannustaa suomalaisia lomailemaan kotimaassa ja kutsuu ihmiset myös lisäämään uudet löytönsä ja vanhat suosikkinsa kaikkien iloksi koko Suomen aarrekarttaan. 

Osoitteesta www.kokosuomenaarrekartta.fi löytyy erilaisia mielenkiintoisia matkailukohteita, jotka on kohdegalleriassa jaoteltu viiteen kategoriaan: elämyskohteet, koko perheen kohteet, luontopaikat, historialliset nähtävyydet sekä taide- ja kulttuurikohteet. Lisäksi kartasta löytyy hauskoja selfien-ottopaikkoja.


Interaktiivinen kartta auttaa lomasuunnitelmien tekemisessä: siihen voi syöttää haluamansa reitin ja tutkia matkailuaarteita sen varrelta. Sivustolla voi myös ehdottaa lisättäväksi omia suosikkikohteitaan aarrekarttaan.


”Kotimaan matkailu on tällä hetkellä hyvin suosittua ja Suomi on täynnä tutkimisen arvoisia paikkoja. Näin kesälomasesongin alkaessa haluamme auttaa automatkailijoita löytämään reittiensä varrelta sellaisiakin kohteita, jotka saattavat olla heille entuudestaan tuntemattomia,” Brand & Marketing Manager Vilma Westerlund St1:ltä kertoo.


Keväällä 2017 St1 julkisti 101 teesiä, joiden kautta yritys kertoo oman näkemyksensä siitä, millaisilla keinoilla puhdasta, uusiutuvaa energiantuotantoa voidaan lisätä. Teesi numero 80: 


”Energiankulutuksen näkökulmasta kotimaan matkailu on hyvä vaihtoehto kaukokohteille” on toiminut pohjana ja inspiraationa matkailukarttasivuston kehittämiselle.


0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki