Suomen paras tuotteistaja Jari Parantainen Antti Liinpää Liven vieraana

Antti Liinpää Liven vieraana Suomen paras tuotteistaja ja bisnesbloggaaja Jari Parantainen, Noste Oy. Sujuvasanaisen kynämiehen Jarin suositun blogin nimi on Pölli tästä. Hän on myös kirjoittanut liudan menestyneitä bisneskirjoja.Minä tutustuin Jari Parantaiseen ensimmäisen kerran hänen ensimmäisen kirjan myötä. Kyseessä oli vuonna 2005 ilmeistynyt Sissimarkkinointi.


Kirjahyllystäni löytyvät kaikki Jari Parantaisen opukset:


 1. Sissimarkkinointi

 2. Tuotteistaminen

 3. Pölli tästä

 4. Pölli tästä 2

 5. Gurumarkkinointi

 6. Tuotepäällikön pelastuspakkaus

 7. Hinnoittelu on helppoa ja hauskaa
Eniten Jari Parantaisen kirjoissa puhuttelee lennokas kieli, hauskat esimerkit ja käytännönläheinen lähestyminen aiheeseen. Suosittelen lämpimästi, jos Jarin tuotanto ei ole vielä tuttu.


Ja vaikka olisi tuttu, vinkkinä minulta: Minä palaan Jarin opuksiin ja opastuksiin kerta toisensa jälkeen, koska ne toimivat, ja ovat lisäksi nopeaa ja mukavaa luettavaa.Jari Parantainen Antti Liinpään vieraana


Alkuperäinen ajatukseni oli tehdä livelähetys käyttämälläni Streamyard-livetyökalulla. Jari ehdotti, että hän voisi tallentaa keskustelun hyvälaatuisena, sillä on vuosien varrella satsannut omaan videostudioon ison kasan kahisevaa.


Jari kertoo studioprojektistaan usean Pölli tästä -kirjoituksen kautta.


Ilahduin niin ehdotuksesta, että back up unohtui. Eli en laittanut omaa videonauhoitusta päälle, en edes omaa ääntäni laadukkaasti talteen podcast-laitteistollani. Joten Jari puhe ja kuva on priimaa, kuten kokeneella TV-studion rakentajalla pitääkin olla. 😎👍


Videomies Liinpää laahaa perässä keskinkertaisella laadullaan. Sitä se on, edesmennyt Matti Viherjuuri jo aikanaan kirjoitti. 😅🤞Minkälaisia aiheita käsittelen kirjailija, bisnesbloggari ja tuotteistaja Jari Parantaisen kanssa noin 50 minuutin haastattelussa?


Tässä muutamia nostoja:


 • Jari Parantaisen vinkit autojen markkinointiin?

 • Minkälainen merkitys sisältömarkkinoinnilla on yrityksen palveluiden ja tuotteiden markkinoinnissa?

 • Kumpi on tärkeämpi vuonna 2021: teksti vai video?

 • Mikä on menestyksen salaisuus firman blogin pitämisessä tai videosisällöissä?


Tule mukaan seuraamaan Jari Parantaisen haastattelua Antti Liinpää Liveen lauantaina 28.8.2021 alkaen kello 19:00!


Kuvat: Jari Parantainen ja Antti Liinpää