TaksiPlus aloittaa ja haastaa vanhanaikaiset taksikeskukset

Uusin valtakunnalliseksi taksien välitysjärjestelmäksi tähyävä TaksiPlus lähestyi KaaraTV:n toimitusta tiedotteella, jossa se lupaa edullista hintatasoa, laadukasta palvelua ja nykyaikaisia ratkaisuja koko maahan.


TIEDOTE 24.6.2019


1.7.2019, tasan vuosi suuren taksiuudistuksen jälkeen aloittaa uusi täyden palvelun taksikeskus, TaksiPlus, toimintansa. TaksiPlus tarjoaa laadukkaita taksikyytejä erittäin kilpailukykyiseen hintaan vähitellen koko maan alueella. Heinäkuun alussa palvelu aloitetaan pääkaupunkiseudulla sekä Salon, itä-Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Lappeenrannan, Imatran ja Oulun seuduilla. Toiminta laajenee vielä syksyn aikana kattamaan lähes koko maan.


TaksiPlus tavoittelee paikkaavansa palvelullaan asiakkaiden epäilyksiä, joita on syntynyt 1.7.2018 tulleen taksilainsäädännön uudistuksen johdosta. Tarjoamme selkeällä, aina ennen matkustamista lukkoon lyödyllä hinnalla korkeatasoista taksipalvelua, valtakunnallisesti samaan hintaan. Olemme jakaneet taksipalvelut helposti ymmärrettäviin kokonaisuuksiin, jotka vastaavat kaikkea liikkumistarvetta.


Heinäkuun alussa aloitamme kaksi ensimmäistä palvelua joista ensimmäinen on Taksi+Säästö, joka on perustason taksi aina edulliseen hintaan palvelualttiilla ja ystävällisellä kuljettajalla. Toinen palvelu on Taksi+Sähkö, jossa nimensä mukaisesti palvelu toteutetaan täyssähköautolla täysin lähipäästöttömästi.


TaksiPlus on Suomen ensimmäinen taksikeskus, josta saa määriteltyä tilaukseen täyssähkötaksin. Syksyn alkaessa käynnistämme myös kaksi muuta palvelua; Taksi+Premiumin sekä Taksi+Asioinnin. Premium tarjoaa nimensä mukaisesti täydellisen kokonaisuuden edustavaan tarpeeseen.


Siisti auto sekä edustavasti puku päällä ajava kuljettaja tekevät niin hääpäivästä kuin vaikka valtiovierailusta ainakin kuljetusten osalta onnistuneen. Taksi+Asiointi on etenkin taajama alueiden ulkopuolella tarjottava kutsujoukkoliikenneratkaisu, jonka kustannukset asiakkaalle ovat vain pienen osan normaalista taksimatkasta. Palvelu on varteenotettava vaihtoehto omalle autolle paikoissa, joissa se tähän mennessä on ollut välttämättömyys.


TaksiPlus ei ole perinteinen taksikeskus


Lähes koko maassa toimii jokin alueellinen tilausvälityskeskus, mutta ne ovat usein jääneet hieman jälkeen kehityksestä. Tähän ongelmaan TaksiPlus lähtee palvelullaan vastaamaan. Yksi tärkeimmistä tekijöistä toiminnassa on se, että asiakkaalle ei synny lisäkustannuksia taksin tilaamisesta. Lisäksi palvelukanavat ovat tehty niin, että jokaiseen tarpeeseen löytyy ratkaisu.


Palvelemme lisäpuhelinnumeron (pelkkä paikallisverkkomaksu tai matkapuhelinmaksu) lisäksi mobiilisovelluksessa, verkkosivuilla sekä ensimmäisenä taksikeskuksena koko maassa WhatsApissa, Facebook Messengerissä ja yrityksien omiin palveluihin upotettavalla API-rajapinnalla. Tilaustapahtuma ei siis jää kiinni siitä, että puhelimessa olisi palvelunumeroesto tai jos soittamiselle tai sovelluksen lataukselle olisi jokin este.


TaksiPlus toimii paikallisten taksiyrittäjien operoimana, joten paikallistuntemus on erinomaisella tasolla. Toiminta eroaa nykyisistä halpataksiyrityksistä sillä, että TaksiPlus välittää kuljettajista sekä kuljetusyrityksistä. Taksit saavat kuulua myös muiden taksikeskusten välitysjärjestelmiin toisin kuin useilla nykyisillä taksikeskuksilla. Taksien toiminta-aluetta ei rajoiteta mitenkään keinotekoisesti; mikäli paikallistuntemus vain riittää saa kuljettaja vapauduttuaan palvella myös toisella paikkakunnalla.


Lisäksi toiselle paikkakunnalle vapautuessaan järjestelmä tarjoaa paluukyytiä omalle paikkakunnalle aina kun sellainen on mahdollista lähiaikoina saada. Haemme jatkuvasti tilausmäärien kasvaessa myös uusia kuljettajia nykyisten taksiyritysten sekä uusien yrittäjien joukosta tarjoamaan parasta palvelua koko maahan.


Toisin kuin muissa taksikeskuksissa, me emme veloita yrittäjiltä mitään liittymismaksuja tai kuukausimaksuja. Emme velvoita ajamaan tiettyinä aikoina, ennemmin näytämme datan avulla milloin kannattaa ajaa, ja milloin pienempikin automäärä riittää. Olemme jatkuvassa keskusteluyhteydessä kuljettajiin ja tarjoamme tukea ja neuvoa aina kun vain pystymme.

0 kommenttia