Toimittaja ja tuottaja tutustuu -palvelu

Päivitetty: 4. elok. 2021

Kokeneena tv-toimittajana, -tuottajana ja -kuvaajana pystyn tuottamaan huikean määrän laadukasta sisältöä yhden päivän aikana. Näillä eväillä voin leikata hyvin erilaisia vaihtoehtoja valmiiksi tuotteeksi. Toimittaja ja tuottaja tutustuu -palvelu tilaaja saa laadukkaan dokumentaarisen 10 minuutin elokuvan toiminnastaan. Se sopii erinomaisesti esimerkiksi uuden tuotteen lanseeraukseen tai asiakashyötyjen syvälliseen esittämiseen.


Kokenut videotoimittaja, tuottaja ja televisio-ohjelmien tekijä Antti Liinpää valmiina palvelukseen. Katso hinnasto klikkaamalla kuvaa.
Kokenut videotoimittaja, tuottaja ja televisio-ohjelmien tekijä Antti Liinpää valmiina palvelukseen.

Elokuvan lisäksi palveluun kuuluu viisi noin minuutin mittaista somevideota, jotka leikkaan asiakkaalle valmiista elokuvasta. Lisäksi asiakkaalla on mahdollisuus tilat runsas määrä lisävideoita materiaaleista, jotka eivät päädy elokuvaan ja ensimmäisen vaiheen somevideoihin.


Videoviestinnän tarkoitus on palvella videofirman asiakkaan asiakasta


Lähtökohtana Toimittaja ja tuottaja tutustuu -palvelussani on aina asiakkaani asiakkaan palveleminen. Se on mielestäni kaikista tärkein asia sisällöntuotannossa 2020-luvulla.


Jokaisen toimijan kannattaa kysyä itseltään: Minkälaista sisältöä minun asiakkaani haluaisivat minun heille tuottavan? Kun se vastauksen keksit tai kysyt sen asiakkailtasi, seuraava kysymys on: Missä muodossa minun asiakkaiden toivoma sisältö on kaikista paras esittää. Videona? Tekstinä? Tekstinä ja kuvina? Äänitiedostoina eli podcasteina?

Kokemukseni mukaan useimmissa tapauksissa paras muoto on video, sillä videolla voit helpoiten auttaa ja viihdyttää asiakkaitasi. Laadukas video voi


 • tarjota hyötytietoa

 • rahanarvoisia vinkkejä

 • helpottaa elämää

 • auttaa käyttöönotossa

 • viihdyttää


Tai parhaassa tapauksessa hyvin tuotetty video tekee kaikkia edellä mainittuja asioita.


Miten videoita kannattaa tuottaa 2020-luvulla?


Kerron ajatuksiani asiat videolla, jonka olen tuottanut kevyellä kalustolla. Kevyt kalusto on yksi edullinen vaihtoehto laadukkaaseen videosisältöön, jota jokaisen yrittäjän ja yrityksen kannattaa tuottaa asiakkailleen 2020-luvulla:VAIHTOEHTO 1: TILAAMALLA LAADUKASTA TUOTANTOA KOKENEELTA TV- JA VIDEOTUOTTAJALTA


Minun vinkkini on, että jos tavoitteena on luoda brändimielikuvaa laadukkaasta tuotteesta tai palvelusta, jonka eri osa-alueet, myös sisältövideot, tarjoavat korkeatasoisen kokemuksen, kannattaa kääntyä kokeneen videotuottajan puoleen.


Kokemus ja osaaminen ovat valttia myös videosisältöjen suunnittelussa ja toteutuksessa. Tärkeintä on aina miettiä kenelle videosisältöjä tuotamme, koska se on avainkysymys ja ohjaa tulevaa tuotantoa. Se useimmiten tarjoaa myös vastauksen, ennen yhtään kuvattua videokuvaa, miten asiat kannattaa videolla esittää. Se myös antaa eväät suunnitelman eli käsikirjoituksen laatimiseen.

Eli jos tavoitteena on korkea laatu, allekirjoittaneen tapauksessa tv-tasoinen laatu, on järkevää tilata ammattilainen tuottamaan videot.


VAIHTOEHTO 2: TUOTTAMALLA VIDEOT ITSE, MUTTA TILAAMALLA LAADUKASTA VIDEOVALMENNUSTA KOKENEELTA TV- JA VIDEOTUOTTAJALTA


Pienemmän yritykset ja yrittäjät ovat useimmiten tilanteessa, että laadukas tuotanto voi tuntua sisältösuunnitelmaan, joka käsittää fiksusti useamman videon kokonaisuuden per vuosi, yksinkertaisesti liian kalliilta.


Silloin parhaalta vaihtoehdolta palvella omia asiakkaita videosisällöillä tuntuu usein oma tuotanto. Siinä on ideaa, sillä laadukkaalla älypuhelimella osaava ihminen kuvaa erittäin hyvää jälkeä, kun olosuhteet ovat oikeat ja hallinnassa. Hallintaan ne saa hyvällä etukäteissuunnittelulla ja tiedolla.


Laadukkaan videokuvan kuvaaminen kännykällä vaatii taitoa. Voin taata, että joka kerta, kun samalla puhelimella kuvaa allekirjoittaneen kaltainen kokenut TV- ja videokuvaaja ja vaihtoehtoisesti joskus jotain videota kuvannut ei-ammattilainen, näkee eron sata kertaa sadasta.


Jotta omaan tuotantoon olisi mahdollisimman hyvät eväät, tarjoan yrittäjille ja yrityksille videovalmennusta, jonka avulla saa huippueväät laadukkaaseen omaan videotuotantoon. Antti Liinpään videovalmennuksessa opit:


 • tuottamaan tasaista videokuvaa

 • ottamaan olosuhteet ja valon suunnan huomioon mahdollisimman hyvä lopputuloksen saamiseksi

 • mitkä edulliset apuvälineet kannattaa hankkia, jotta voit kuvata mahdollisimman laadukkaaita videoita

 • leikkaamaan laadukkaan videon älypuhelimella

 • avaamaan firmallesi YouTube-tilin ja lataamaan videoita YouTubeen

 • jakamaan videoita myös muissa somekanavissa

 • liittämään videoita yrityksesi verkkojulkaisuun


Kokenut videotoimittaja Antti Liinpää tarjoaa myös kevyen tuotantokaluston laatutuotantoa joka 50 % edullisempaa kuin tv-tasoinen tuotanto


Toisinaan ei vain ole aikaa tuottaa videoita. Siinä kun menee aikaa, energiaa ja kahvia. Runsaasti. Voin kokemuksesta kertoa. 😂👍


On syytä tilata videot kokeneelta tuottajalta.


Silti hieman vähempi voi riittää mainiosti. Tuotannon ei tarvitse aina olla tv-tasoista. Tarjoan tähän tarpeeseen yrittäjille ja yrityksille keyven kaluston tuotantoni, jossa lopputulos on laadukas, mutta edullinen. Kuvaan nopeasti, suoraviivaisesti ja pienemmällä kuvauskalustolla.


Lämpimästi tervetuloa asiakkaaksi! Minun kanssani on sekä hauskaa että turvallista tehdä hommia. Tulosta ja videota syntyy. Näin pystyt palvelemaan asiakkaitasi entistä paremmin. Siitä asiakkaasi tykkäävät ja loppujen lopuksi se näkyy ns. viivan alla.


Videofirma Antti Liinpää palvelee sinua videotarpeissasi. Älä epäröi ottaa yhteyttä.


👉 HINNASTO


Antti Liinpää

videotoimittaja | videotuottaja | videokuvaaja | videoleikkaaja

TV-tuotantoja ja videoita jo vuodesta 2002.


Lähetä sähköpostia, kun tarvitset apua videomarkkinointisi tehotuotantoon: antti@anttitv.com

Soita, jos on tilanne päällä ja avun pitäisi jo olla perillä: 050 3365 707 (Antti Liinpää)