Uusi Ford Focus - miten toimii näyttö ja kosketusruutu sekä puhelimen kytkentä?

Uusi Ford Focus - miten toimii näyttö ja kosketusruutu sekä puhelimen kytkentä bluetoothilla ja Apple Carplayllä? Koeajoraporttini uudesta Ford Focuksesta julkaistaan pian Nettiautossa.

Uusi neljännen sukupolve Ford Focus oli viikon mittaisessa koeajossani syyskuun 2018 alkupuolella. Tuotan koeajosta Nettiautolle koeajoraportin, joka pitää sisällään tekstiraportin, kuvat ja videon. Ensimmäiseen Nettiautolle tuottamaani koeajoon voit tutustua alla olevasta linkistä. Ko. RAMin koeajoraportissa on niin ikään tarjolla teksti, kuvat ja video.


https://www.nettiauto.com/artikkeli/koeajossa_dodge_ram_1500_laramie_black_edition_crew_cab_57


Tuotan nykyään autovideoita myös Ilta-Sanomille. Tällä hetkellä työn alla on sarja, jossa koeajan eilispäivän super- ja luksusautoja. Tähän mennessä olen koeajanut vuoden 2002 BMW M5:n ja Mercedes-Benzin S320:n. Alla linkit ko. videoihin.


https://www.is.fi/autot/art-2000005810910.html

https://www.is.fi/autot/art-2000005828060.html


Näiden lisäksi tuotan yrityksille ja yhteisöille mainoselokuvia, videoita ja videosisältöä sekä päivitän videoita uudistuneelle YouTube-kanavalleni.


Jos kaipaat huippuluokan ammattilaisen tuottamaa videosisältöä yrityksesi tai yhteisösi tarpeisiin, ole rohkeasti yhteydessä. Asiakkaat kaipaavat hyvää videosisältöä, mutta pelkäävät niiden kustannuksia. Tämän takia olen muuttanut oman tapani toimia mahdollisimman läpinäkyväksi niin että asiakas saa pitkän kokemukseni ja nopeuteni kuvaajana sekä leikkaajana käyttöönsä erittäin fiksulla hinnalla. Laskutan nimittäin nykyään tunneista, joka tarkoittaa, että esimerkiksi laadukkaasti toteutetun haastattelunvideon tilaaminen maksaa nykyään satasia, ei tonneja.


Oman kanavani videot kertovat taustatarinoita tekemistäni töistä, antavat vinkkejä videoiden tekemiseen sekä pohtivat yrittäjyyttä sekä myyntiä. Jos innostaa katsella näitä videoita, tilaa YouTube-kanavani:


https://www.youtube.com/c/AnttiLiinpaa


Kaara Television YouTube-kanavani sisältö keskittyy lähinnä uusien ja käytettyjen autojen koeajoihin. Toki mukaan mahtuu autoalan vinkki- ja uutisvideoita. Muistathan myös tilata Kaara Television YouTube-kanavan:


https://www.youtube.com/c/kaaratelevisio


TV- ja videotuotannon sekä autoilun huippuasiantuntija Antti Liinpää on tuottanut, toimittanut, kuvannut ja leikannut suomalaisia tv-ohjelmia ja videoita vuodesta 2004. Antti on myös kirjoittaja ja kuvaaja.


KaaraTV:n uusien autojen koeajovideoihin, ohjelmiin sekä muuhun autoilun sisältötarjontaan osoitteessa https://www.kaaratv.com


Tutustu Anttiin ja Antin tuotantoyhtiön Tuotantotalo Samuusin töihin osoitteessa https://www.tuotantotalosamuus.com


Tuotantotalo Samuusiin tuottamaan naisten hyvinvoinnin ja lifestylen ohjelmaan ja sisältöön osoitteessa https://www.koivutv.com

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset