Uusi kehätaottu Barzetta Vulcanus painaa vain 8,8 kiloa

Kehätaottu Barzetta Vulcanus Rimforged on ainutlaatuinen uutuusvanne Barzetta-mallistossa. Barzetta Vulcanus on valmistettu kehätaontatekniikalla, jonka ansiosta vanne on entistäkin kevyempi, lujempi ja suorituskykyisempi."Kun kehätaonta alkaa, vanne on neljä tuumaa leveä. Kehätaonta muokkaa vanteesta kahdeksan tuumaisen. Kehätaonnassa vanteen kehän kiderakenne muuttuu ratkaisevasti, kuten normaalitaonnassakin. Tuloksena on sitkeämpi ja lujempi rakenne ohuemmilla materiaalivahvuuksilla, jolloin vanteesta tulee entistäkin kevyempi. Kehätaonta mahdollistaa myös suuremmat valmistusmäärät kustannustehokkaasti, joka näkyy tavallista edullisemmassa hinnassa", valaisee Vannetukun toimitusjohtaja Jukka Heiskanen kehätaontaprosessia.


Normaaliin vanteeseen verrattuna kehätaottu Vulcanus säästää painoa noin 20 prosenttia. Barzetta Vulcanuksen ansiosta auton jousittamaton massa putoaa lähes 10 kiloa. Tämä parantaa auton ajotuntumaa ja tehon välittymistä tiehen huomattavasti.


"Barzetta Vulcanus on aito sepäntaidon mestarinäyte. Antiikissa Vulcanus oli tulen ja sepäntaidon jumala. Vulcanus on täydellinen nimi uutuusvanteelle, jossa mikään ei ole tavallista vaan uniikkia ja jäljittelemätöntä. Vulcanus on jotakin täysin uutta Barzetta-mallistossa. Uskomme vahvasti siihen, että Vulcanus lyö läpi laajemminkin ja tekee Barzetta-mallistoa tunnetuksi suurelle yleisölle. Nyt saatavilla on jotakin sellaista, mitä muilla ei ole - ja korostan, että todella edullisesti", sanoo Heiskanen.

Hinta: 18-tuumainen alkaen 179,95 EUR.

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki