Uusi Land Rover Defender on lanseerattu Frankfurtin autonäyttelyssä - minkälaisia ajatuksia heräsi?

Päivitetty: 11. syysk. 2019

Land Rover lanseerasi tänään ehkä kaikista odotetuimman autouutuuden vuoden 2019 Frankfurtin autonäyttelyssä. Ikonin nimeltä Land Rover Defender, ja auton odotetun uuden painoksen. Minkälaisia ajatuksia uutuus herätti, kun katsoin lanseerauksen suorana YouTube-lähetyksenä?


Kuvaan suoritusta yhdellä parhaiten tuntemuksiani kuvaavalla sanalla: NAPAKYMPPI.


Uudessa Defenderissä on läsnä historia, mutta kaikki on uutta. Auto näyttää todella hienolta sekä ulkoa että sisältä, eikä ole syytä epäillä, kun Land Roverin muotoilujohtaja Gerry McGovern hehkutti lanseeraustilaisuudessa, että uusi Defender on maastokykyisin Land Rover ikinä. Uskon, että on. Kestävyyttä ja laatua pääsemme arvioimaan vuosien päästä, mutta luultavimmin näihin on keskitytty myös muualla kuin juhlapuheiden kirjoittajien tietokoneiden ruuduilla. Auton houkuttuvuusaste tällaisen autointoilijan silmissä on todella korkea. Kuuntele 10.9.2019 lanseerauksen jälkeen äänittämäni KaaraTV Podcast -jakso, jossa kerron laajemmin tuntumuksiani uudesta Land Rover Defenderistä.


Uudessa Defenderissä mielenkiintoisia yksityiskohtia ja varusteita. Ehkä kaikista kiinnostavin ja innostavin on lisävarusteena eteen saatava kolmas kapeampi istuin, joilloin sekä lyhyemmästä 90-versiota että pidemmänstä110-versiosta saa kuudelle istuttavana auton. Pidempään malliin saa myös tavaratilaan lattian alta esiin kääntyvät lisäistuimet, joilloin 110 on enimmillään kahdeksan ihmisen auto.


Esittelyssä kerrottiin myös, että Defenderiin saa nyt todella huikean määräin lisävarusteita. Autosta esiteltiin samalla myös pakettiautoversio. Katso uuden Defenderin kuvagalleria alta.


Antti Liinpää, KaaraTV

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki