Uusi Volkswagen Golf Variant

Päivitetty: 25. helmik. 2021

Uuden Volkswagen Golfin koeajoraportti tarjolla KaaraTV:n arvosisällön jäsenalueella. Uudesta 8. sukupolven Volkswagen Golfista tulee myös Variant, kertoo VW:n maahantuoja K-Auto. Golf Variant tarjoaa nyt myös aikaisempaa enemmän tilaa. Variantin voimalinjoissa on ensimmäistä kertaa tarjolla myös uudenlaista teknologiaa kuten kolme eTSI-kevythybridiä ja kaksivaiheinen AdBlue-tuplaruiskutus TDI-dieselmalleissa.


TIEDOTE 25.9.2020


Uusi iso Golf Variant – nyt ennakkomyynnissä pituutta kasvanut kansanfarmari, myös kevythybridinäTule katsomaan uuden Volkswagen Golf Variantin koeajovideo KaaraTV:n arvosisällön jäsenalueelle!

  • Dynaaminen, tilava ja muuntautumiskykyinen farmarimalli

  • Pituutta 66 mm enemmän kuin ennen ja tavaratilaa 611 litraa

  • Innovatiivisia teknologioita kaikissa voimalinjoissa

  • Uusi 1,0 eTSI kevythybridi DSG-automaattivaihteistolla

  • Lanseerausvaiheen hinnat alkaen 28 314, 94 euroa


Volkswagen Golf Variantin ennakkomyynti alkaa vain muutama viikko sen ensiesittelyn jälkeen. Tämä kompaktin kokoluokan farmarimalli on digitaalisempi, dynaamisempi ja muuntautumiskykyisempi kuin ennen.


***MAINOS (teksti jatkuu mainoksen jälkeen)***


Tule katsomaan uutta KaaraTV-autoiluohjelmaa! Vain 9,90 euroa/kk ja saat katsottavaksi kaikki ohjelmat, koeajot ja extravideot. Nyt jo tarjolla yli 40 ennen näkemätöntä laadukasta autovideota. Haluan heti katsomaan!***artikkeli jatkuu***


Golf Variant tarjoaa nyt myös aikaisempaa enemmän tilaa. Variantin voimalinjoissa on ensimmäistä kertaa tarjolla myös uudenlaista teknologiaa kuten kolme eTSI-kevythybridiä ja kaksivaiheinen AdBlue-tuplaruiskutus TDI-dieselmalleissa. Suomessa uuden Volkswagen Variantin ennakkomyynti alkaa kahdella moottorivaihtoehdolla ja loka-marraskuussa Golf Variant -mallisto on jo laajentunut lähes täyteen mittaansa.

Uusi 1,0 eTSI 81 kW (110 hv) kevythybridi. Kevythybridien perustana toimivat 48 V:n hihnalla toimiva starttigeneraattori, 48 voltin litiumioniakku ja viimeisimmän sukupolven TSI-bensiinimoottori. Uuden eTSI-kevythybridin etuna on merkittävästi pienempi polttoaineen kulutus, sillä uusi Golf Variant sammuttaa turboahdetun suoraruiskutusmoottorin aina kun on mahdollisuus rullata, jolloin myös paikalliset päästöt vähenevät. Tästä syystä kaikki eTSI-kevythybridit on aina varustettu DSG-automaattivaihteistolla. Ilman DSG-automaattivaihteistoa huomaamaton siirtyminen järjestelmien välillä ei olisi mahdollista. Voimalinjavalikoima laajentuu myöhemmin ja saataville tulee vielä kaksi uutta kevythybridiversiota.***MAINOS***


Uuden Volkswagen Golfin koeajovideo tarjolla KaaraTV:n arvosisällön jäsenalueella. Tule mukaan katsomaan kaikki arvosisällön uudet KaaraTV-ohjelmat ja koeajovideot!


***MAINOS PÄÄTTYY***


TDI kaksivaiheisella AdBlue-tuplaruiskutuksella

Innovatiivinen 2,0 TDI 110 kW (150 hv) -TDI-dieselmoottori. TDI-dieselmoottori on varustettu uudella kaksivaiheisella AdBlue-tuplaruiskutuksella ja kahdella SCR-katalysaattorilla, mikä vähentää merkittävästi typpioksidipäästöjä. Uuden järjestelmän avulla Volkswagenin TDI-dieselmoottorit kuuluvat maailman puhtaimpien ja taloudellisempien dieselmoottoreiden joukkoon.

Uuden kahdeksannen sukupolven Golf Variant on 4 633 mm pitkä ja sen akseliväli on nyt 2 686 mm. Pituus on kasvanut 66 mm edelliseen sukupolveen verrattuna. Myös tavaratila on kasvanut 6:lla litralla: farmari-Golf tarjoaa nyt 611 litraa tavaratilaa. Mikäli takaistuimet on käännetty alas, tavaratila kasvaa aina 1 642 litraan (22 litraa enemmän).

Uusi Golf Variant -sukupolvi on entistä selväpiirteisempi ja dynaamisempi sekä matalampi. Auton ulkopituuden ja akselivälin kasvu luovat sisälle merkittävästi enemmän tilaa. Kaikki matkustajat nauttivat nyt täydellisestä matkustusmukavuudesta, sillä akselivälin pituuden lisäys on käytetty lähes kokonaan sisätilojen hyväksi. Sisätilat ovat kasvaneet kokonaisuudessaan jopa 48 mm tarjoten erinomaiset tilat toiselle istuinriville.Varustelutasot: Golf, Style, R-Line ja Alltrack