Uusi Volkswagen Golf Variant

Päivitetty: helmi 25

Uuden Volkswagen Golfin koeajoraportti tarjolla KaaraTV:n arvosisällön jäsenalueella. Uudesta 8. sukupolven Volkswagen Golfista tulee myös Variant, kertoo VW:n maahantuoja K-Auto. Golf Variant tarjoaa nyt myös aikaisempaa enemmän tilaa. Variantin voimalinjoissa on ensimmäistä kertaa tarjolla myös uudenlaista teknologiaa kuten kolme eTSI-kevythybridiä ja kaksivaiheinen AdBlue-tuplaruiskutus TDI-dieselmalleissa.


TIEDOTE 25.9.2020


Uusi iso Golf Variant – nyt ennakkomyynnissä pituutta kasvanut kansanfarmari, myös kevythybridinäTule katsomaan uuden Volkswagen Golf Variantin koeajovideo KaaraTV:n arvosisällön jäsenalueelle!

  • Dynaaminen, tilava ja muuntautumiskykyinen farmarimalli

  • Pituutta 66 mm enemmän kuin ennen ja tavaratilaa 611 litraa

  • Innovatiivisia teknologioita kaikissa voimalinjoissa

  • Uusi 1,0 eTSI kevythybridi DSG-automaattivaihteistolla

  • Lanseerausvaiheen hinnat alkaen 28 314, 94 euroa


Volkswagen Golf Variantin ennakkomyynti alkaa vain muutama viikko sen ensiesittelyn jälkeen. Tämä kompaktin kokoluokan farmarimalli on digitaalisempi, dynaamisempi ja muuntautumiskykyisempi kuin ennen.


***MAINOS (teksti jatkuu mainoksen jälkeen)***


Tule katsomaan uutta KaaraTV-autoiluohjelmaa! Vain 9,90 euroa/kk ja saat katsottavaksi kaikki ohjelmat, koeajot ja extravideot. Nyt jo tarjolla yli 40 ennen näkemätöntä laadukasta autovideota. Haluan heti katsomaan!***artikkeli jatkuu***


Golf Variant tarjoaa nyt myös aikaisempaa enemmän tilaa. Variantin voimalinjoissa on ensimmäistä kertaa tarjolla myös uudenlaista teknologiaa kuten kolme eTSI-kevythybridiä ja kaksivaiheinen AdBlue-tuplaruiskutus TDI-dieselmalleissa. Suomessa uuden Volkswagen Variantin ennakkomyynti alkaa kahdella moottorivaihtoehdolla ja loka-marraskuussa Golf Variant -mallisto on jo laajentunut lähes täyteen mittaansa.

Uusi 1,0 eTSI 81 kW (110 hv) kevythybridi. Kevythybridien perustana toimivat 48 V:n hihnalla toimiva starttigeneraattori, 48 voltin litiumioniakku ja viimeisimmän sukupolven TSI-bensiinimoottori. Uuden eTSI-kevythybridin etuna on merkittävästi pienempi polttoaineen kulutus, sillä uusi Golf Variant sammuttaa turboahdetun suoraruiskutusmoottorin aina kun on mahdollisuus rullata, jolloin myös paikalliset päästöt vähenevät. Tästä syystä kaikki eTSI-kevythybridit on aina varustettu DSG-automaattivaihteistolla. Ilman DSG-automaattivaihteistoa huomaamaton siirtyminen järjestelmien välillä ei olisi mahdollista. Voimalinjavalikoima laajentuu myöhemmin ja saataville tulee vielä kaksi uutta kevythybridiversiota.***MAINOS***


Uuden Volkswagen Golfin koeajovideo tarjolla KaaraTV:n arvosisällön jäsenalueella. Tule mukaan katsomaan kaikki arvosisällön uudet KaaraTV-ohjelmat ja koeajovideot!