Vastaukseni katsojapalautteeseen

KaaraTV:n katsojat sekä ilmaisissa kanavissa että maksullisella puolella ottavat mukavasti kantaa. Se on yrittäjälle hieno asia, sillä dialogi kehittää asioita. Tiesitkö, että sekä KaaraTV:n arvosisällön jäsenalueella että KaaraTV Magazinessa voi jokaisen videon ja artikkelin yhteyteen jättää kommentin? Se on aivan huippujuttu, sillä näin kaikki voivat osallistua keskusteluun. Mutta nyt palautteeseen.


Hei,


En ole mitenkään suuri autofani, mutta olen Kaara TV:n youtubea seurannut jo tovin aikaa ja ollut sen tarjoamaan sisältöön oikein tyytyväinen.


Näin kuluttajan näkökulmasta minulle ainakin on hieman sekavaa, että mitä kaikkea materiaalia & palveluita KaaraTV:n alle kuuluu ja mitä taas muualle. Esimerkkinä jos haluaa Kaara TV:n arvosisällön jäsenyyden niin sivullasi https://www.anttiliinpaa.com on linkki, joka johtaa https://www.anttitv.com/store, josta tilauksen voi sitten tehdä. Minusta monen eri brändin sotkeminen vain sekoittaa pakkaa ja voisinkin kuvitella, että jos korjaisit nämä asiat niin saisit lisää tilaajia.


Lisäksi toinen asia, joka hyppäsi silmille on, että olet lisännyt henkilökohtaiselle YT-tilillesi myös KaaraTV:n sisältöä. Tässä myös mielestäni sekoitetaan käyttäjiä ja ne jotka haluaisivat kuulla, mitä elämääsi kuuluu törmäävät tätä kautta KaaraTV:n sisältöön. Ymmärrän kyllä, että haluat boostata KaaraTV:n arvosisältöä, mutta mielestäni tämä vain sekoittaa ja ärsyttää niitä, joita autot eivät kiinnosta. Uskon myös, että näiden asioiden yksinkertaistaminen helpottaisi myös sinun arkea.


Toivottavasti et saanut tästä mitenkään väärää käsitystä, sillä arvostan suuresti työtäsi ja haluan vain tuoda esiin asioita, jotka koen itse häiritseväksi.


Mikäli kaipaat sparrausta niin voin pro bono -mielessä jeesailla.


Yt: Antti


Vastaukseni kaimalleni:


Tervehdys Antti,


Kiitos sähköpostistasi ja palautteestasi!


Se saattaa olla, että AnttiTV voi joitakin ihmisiä sekoittaa. Sen taustalla on kuitenkin suunnitelma. Palvelussa on tulevaisuudessa tarjolla myös muuta digitaalista sisältöä, joka ei olisi taipunut KaaraTV:n brändin alle.


Jätin vanhan kaaratv.com -saitin eloon, vaikka alkuperäinen suunnitelma oli laittaa se kiinni ja keskittyä vain AnttiTV-saittiin.


Päätin kuitenkin jättää sen auki, ja se toimii nyt oman nimeni alla. Tämä siksi, että olisi ollut tyhmää sulkea kuukausitasolla monia satoja, välillä jopa tuhansia, kävijöitä keräävä saitti. Tulevaisuudessa sinne tulee mm. tästä meikälaisen työstä kertovaa blogimateriaalia.


Anttiliinpaa.comin uutispalstalla on toki tavoitteena ohjata ihmisä tilaamaan KaaraTV:n maksullisia tuotteita, joita on tällä hetkellä kaksi: Arvosisältö ja Magazine. Uutispalstan tavoitteena on saada autoista kiinnostuneita ns. kiinni eli se toimii (ajan kanssa) kokemukseni mukaan hakukoneissa aika kivasti.


Omaan tubeen en enää laita KaaraTV:n materiaalia, koska on fiksumpi keskittyä siellä muihin juttuihin. Toki sielläkin yrittäjä Liinpään tarinaa tulee vain rajallinen määrä, koska aikani on rajallista, ja siihenkin materiaaliin on tulevaisuuden suunnitelmia, jotka eivät liity YouTubeen tai ilmaiseksi jaettavaan materiaaliin.


Ongelma on aika johon jo viittasinkin. Harmikseni sitä on vain 24 tuntia vuorokaudessa. Mutta niin kauan painan menemään kun energiaa riittää. Sellaista on yrittäjän elämä.


Hyvää kesää sinulle!


Antti


0 kommenttia