Videotoimittaja paikalle -konsepti

Oletko joskus miettinyt? Olisi mahtavaa, kun ammattitoimittaja tulisi tutustumaan firmaani ja tuottaisi laadukkaan tarinan, joka toisi lisää kauppaa! Veikkaan, että aika moni yrittäjä on tällaista miettinyt, toivonut ja jopa arvuutellut, miten yrittäjäkollega sai täydellisen puffijutun esimerkiksi Hesariin.Tarjoan esimerkin tällaisesta täyhdellisestä puffitarinasta valtamedian sivulla ja saitilla aivan hetkisen kuluttua, mutta ensin tärkeä kysymys. Kumpi on sinun mielestäsi tehokkaampaa markkinointia?


Avaat Hesarin vanhan maailman version eli paperilehden tai luet sitä kännykällä. Ensi silmiesi eteen lävähtää iso mainos. Seuraavaksi luet hyvin kirjoitetun artikkelin kaupallisesta toimijasta.


Jep. Olen samaa mieltä. Tarina/juttu/stoori/artikkeli pesee mainoksen sata-nolla joka kerta, kun tavoitteena on oikeasti vaikuttaa ihmisiin, saada aikaan liikettä ja kauppaa.


Joku saattaa tässä vaiheessa aprikoida, mitäs se videoguru keuhkoaa vanhan maailman jutuista eli lehtiartikkelista ja Hesarista.


Tarinalla Hesarissa, joka tarjoillaan kiinnostavana sisältönä, ja veikkaan että myös mainoksena, on edelleen arvoa. Se tuottaa kauppaa eli lehti ei ole kuollut. Kaukana siitä.


Lehti ja kirjoitettu sana voi hyvin. Se voi hyvin, vaikka Hesarin tapauksessa verkossa tarjoiltava tärkein ja arvokkain materiaali meni maksumuurin taakse. Maksuista verkossa hieman myöhemmin lisää.


Nyt se puffijuttu. Kyseessä oli minulle tuttu Japanin tuontiautoihin erikoistunut liike Vantaan Petikossa, JDM Outlet. Se kellä on pääsy, niin tässä linkki artikkeliin:


https://www.hs.fi/kaupunki/vantaa/art-2000008123355.html


Hyvin ja oivaltavasti tuotettu videomarkkinointi muuttaa yritysten tapaa palvella asiakkaitaan


Hyppään videoihin, sillä se on tekstiä/artikkelia vielä tehokkaampi väline 2020-luvulla.


Kuten kaikki aikaa seuraavat tietävät, ja jotka eivät tiedä, asia on helppo tarkistaa: Valistuneen arvion mukaan vuonna 2021 kaikesta verkon globaalista trafiikista yli 80 prosenttia on videoiden katseluita.


Somekanavissa YouTube ja Facebook, luku on korkeampi, koska video toimii, sitä käytetään ja ennen kaikkea videoita katsellaan. Paljon.


Miksi?


Siksi, että video on paras väline vaikuttaa tunteisiin, herättää fiiliksiä. Sen lisäksi se on paras väline opastaa, kertoa tarinaa, kouluttaa, valmentaa, auttaa, herättää mielenkiintoa jne.


Siitä käynee myös skeptikolle hyvänä esimerkkinä se, että jos tarvitse apua ongelmaan, usein menet ensimmäisenä YouTubeen ja kirjoitat: How to + ongelman johon haet apua.


Tässä on muuten aivan loistava paikka suomeksi suomalaisia palveleville yrityksille. Kertoa ja näyttää, miten tehdä joku omia asiakkaita askarruttava asia nopeasti ja helposti.


Monissa tapauksissa tällaiset videot yrittäjän tai yrityksen kannattaa tuottaa itse, mutta harva niin tekee. Miksi? Koska videoiden tuottaminen työlästä ja aikaa vievää puuhaa. Video ei synny itsestään. Lisäksi kuvaan astuu sensuuri, itsesensuuri.


Monet haluavat täydellistä, vaikka videotuottajan uran rajoittuu kotivideoiden kuvaamiseen kännykällä. Se on mahdoton yhtälö ja saa yrittäjän perääntymään omien videoiden tuotannosta alkuinnostuksen jälkeen.


Tarjoan apua kaikille jotka haluavat tuottaa itse videoita


Tarjoan apua. Olen kouluttanut ja valmentanut lukuisia ihmisiä tuottamaan laadukkaita videoita, jopa tv-tasoista tuotantoa, jota minun asiakkaani halutessaan ja sitä tilatessaan saavat.


Valmennuksessani opit tuottamaan omalla älypuhelimellasi korkeatasoisia ja kiinnostavia videoita nopeasti ja helposti. Käymme ensi läpi perusasiat hyviin videoihin ja sitten teemme käytännön harjoituksia. Opit varmasti. Saat harjoituksien kautta itsevarmuutta ja rentoutta tekemiseen.


Minä ohjaan, neuvon ja autan niin että valmennettava saa eväät tuottaa omalla älypuhelimella laadukkaita videoita aiempaa selvästi korkeammalla laadulla. Tarjoamassani videovalmennuspaketissa käymme läpi seuraavat asiat:

  • Miten sisällöllisesti hyviä videoita?

  • Videoiden erilaiset tyypit - miten niitä tuotetaan kännykällä?

  • Miten teknisesti hyviä videoita?

  • Miten teoriassa laadukkaita yrittäjä/yritysvideoita itsenäisesti?

  • Käytännön harjoittelua: suunnittelu, kuvaus, leikkaus erilaisilla videotyypeillä

Jos kiinnostuit videovalmennuksestani, ota yhteyttä! Tulossa myös videovalmennuksen verkkokurssi.


Tarjoan apua kaikille jotka haluavat viedä asiakaspalvelunsa uudelle tasolle laadukkailla ammattimaisilla videoilla


Joskus on syytä todeta, että aika ja innostus ei riitä omaan tuotantoon, mutta videoita tarvitsemme. Silloin yksi hyvä vaihtoehto on tällainen allekirjoittaneen tapainen kokenut ja marinoitunut televisio-ohjelmien ja videoiden tuottaja, toimittaja, kuvaaja ja leikkaaja.


Miksi tilata videotuotanto videotoimittaja Antti Liinpäältä?


Kun operoit koko tuotannon yhden ihmisen kanssa dialogi pelaa ja syntyy hämmästyttävän korkeatasoista jälkeä suhteessa kustannuksiin. Tuotetut videot ovat ylpeyden aihe, joita on ilo esittää ja jakaa.


Käytännössä teen siis tuotannossa kaiken itse ja tarvittaessa käytän apuna videotuotannon huippuammattilaisia. Esimerkiksi silloin kun asiakas kaipaa videoihin korkeatasoista räätälöityä liikegrafiikkaa.


Jos haluat nostaa videosisältösi ja videomarkkinointisi uudelle tasolle, tilaa