Volkswagen ID.3 1ST -erikoismallin ennakkovaraus alkoi Suomessa

ID3. tulee tarjoamaan toimintamatkaa 330 kilometristä 550 kilometriin (WLTP). Ennakkovarauksessa erikoismalli ID.3 1ST – 30 000 auton ennakkoerä ID.3 1ST:n toimintamatka jopa 420 kilometriä (WLTP). Ennakkovarausmaksu on 1 000 euroa.

Volkswagen ID.3 1ST sähköauto
Volkswagen ID.3 1ST sähköauto

Volkswagen on esitellyt ensimmäisen uuden sähköautonsa yhtiön sähköisen strategian tiellä. Autoa voi varata heti ennakkoon, myös Suomessa, jolloin uutuuden saa itselleen ensimmäisten joukossa. Alla maahantuojan K Auton lähettämä Volkswagen ID.3:n tiedote, josta ei selviä, mikä on auton hinta. Ennakkotilaajat saavat autonsa reilun vuoden päästä kesällä 2020.


TIEDOTE 8.5.2019


Volkswagen aloitti uuden täyssähköisen ID.3 1ST -erikoismallin ennakkovarauksen Suomessa.

Volkswagenin täyssähköisen ID.-perheen ensimmäinen malli ID.3 saa ensi-iltansa Frankfurtin autonäyttelyssä syyskuussa 2019. Nyt asiakkailla on kuitenkin mahdollisuus varata ennakkoon oma ID.3 1ST -erikoismalli. Tekemällä ennakkovarauksen nettilomakkeella Volkswagen.fi-sivustolla ja maksamalla 1 000 €:n suuruisen ennakkovarausmaksun, saa asiakas mahdollisuuden tilata ID.3 1ST -erikoismallin ensimmäisten joukossa, jo ennen kuin varsinainen myynti alkaa.


Vokswagen ID.3 1ST
Vokswagen ID.3 1ST

Volkswagenin täyssähköauton ID.3 1ST -erikoismallin myynnin alkaessa maahantuoja on sähköpostitse asiakkaaseen yhteydessä, jolloin asiakas voi päättää minkä Volkswagen-jälleenmyyjän kanssa haluaa ostosopimuksen suhteen edetä. Volkswagen ID.3 1ST -erikoismallin tuotannon määrä on rajattu, joten ennakkovaraajat varmistavat saavansa auton ensimmäisten joukossa Suomessa, ja toimitusaika on näin mahdollisimman lyhyt. Ennakkovarauksen hinta huomioidaan osana ostosopimusta.


Volkswagen ID.3 1ST -erikoismalli on varustettu 58 kWh:n akulla ja sen toimintamatka on jopa 420 km (WLTP). ID.3 1ST -erikoismallin akkua voi ladata enimmillään 100 kW:n teholla. Ennakkovarausvaiheessa Volkswagen ID3. 1ST -erikoismalli on saatavilla neljällä eri värillä ja kolmella eri varustelutasolla:


  1. ID.3 1ST, jossa on laaja valikoima mukavuusominaisuuksia, kuten navigaatiojärjestelmä ja puheohjaus

  2. ID.3 1ST Plus, jossa on lisäksi IQ. Light -ajovalot ja monivärinen sisusta ja ulkoväri

  3. ID.3 1ST Max, jossa on edellä mainittujen lisäksi innovatiivisia uutuuksia, kuten täysin uudenlainen tuulilasinäyttö AR Head Up Display sekä XL panoraamakattoluukku.


Volkswagenin täyssähköauto ID.3 toimitetaan asiakkaille CO2-neutraalina. Sekä akkutuotanto että itse auton tuotanto on suunnattu vastaamaan asetettua tavoitetta, esimerkiksi käyttämällä uusiutuvaa energiaa aina kun mahdollista. Vääjäämättömät päästöt tuotantoprosessissa kompensoidaan erilaisilla vahvistetuilla ympäristöprojekteilla.


Volkswagen ID.3 1ST -erikoismallin ennakkovarauskampanjaan osallistuu 29 maata ympäri Euroopan ja saataville tulee 30 000 auton erikoiserä. ID.3 1ST:n tuotanto alkaa loppuvuodesta 2019 ja ensimmäiset asiakastoimitukset alkavat kesällä vuonna 2020. Tulevina vuosina Volkswagen suunnittelee toimittavansa asiakkailleen noin 100 000 ID.3-täyssähköautoa joka vuosi.


Volkswagen ID.3 saa ensi-iltansa Frankfurtin autonäyttelyssä syyskuussa 2019, jolloin kerrotaan lisää auton teknisistä ja muista ominaisuuksista.


Ennakkovaraus oheisesta linkistä: https://www.volkswagen.fi/fi/mallit/id.html

0 kommenttia