Glass Buildings

Videot katsojatakuulla

Jokaisen yrityksen kannattaa tuottaa videoita itsenäisesti tai ostaa videotuotantoa kokeneelta, luottavalta ja osaavalta videotuottajalta ja -toimittajalta. Miksi?

 

Koska sisältövideot toimivat asiakaspalveluna, herättävät luottamusta yritystä kohtaan, tarjoavat hyötytietoa ja viihdyttävät. Kiinnostavat videot keräävät eniten kontakteja somemarkkinoinnissa, yrityksen omassa verkkojulkaisussa tai sähköpostissa.

Miten videoille katsojia?

Monelle yrittäjälle tai yritykselle videoiden ostaminen isoin kysymys on kynnys on: Saavatko tuotetut videot katselijoita? YouTube on puollollaan videoita, joita yritykset ovat ladanneet omiin kanaviin, mutta videoiden katsojaluvut on muutamia kymmeniä ja monesti parhaimmillaankin muutamia satasia.

Haluan poistaa tämän ongelman tarjoamalla laatuvideoita ja korkeatasoista videotuotantoa sekä sisältövideoita katselijatakuulla. Eikä millä tahansa videoiden katselijoilla, vaan juuri oikean kohderyhmän katselijoilla. Miten ihmeessä voin tällaista luvata?

Kahdella asiakkaan eduksi tulevalla keinolla:

1) Tuotan videoita, jotka kiinnostavat kohderyhmää. 👍🔥

2) Teen tuotetuista sisältövideoista lyhyitä mainoselokuvia, jotka toimivat mainoksina oikeassa kohderyhmässä ja ohjaavat juuri oikeita ihmisiä katsomaan sisältövideon, jonka tehtävä on palvella, tarjota hyötytietoa viihdyttävästi ja luoda luottamuksellinen suhde katsojan ja yrityksen välille. 👌😊

👉 Käytän siis osan budjetista lyhyiden mainoselokuvien valmistamiseen ja niiden mainostamiseen oikeassa kohderyhmässä YouTubessa ja Facebookissa. Näin varmistan, että lupaamani katsojamäärätakuu tulee täyteen ja katsojat ovat aidosti kiinnostuneita asiakkaani tarinasta eli ovat juuri oikeaa kohderyhmää.

Eli pistä osaamiseni likoon asiakkaani eduksi. Niin yksinkertaista se on. Minun kannaltani pahimmassa tapauksessa minun pitää laittaa omia rahojani asiakkaan videoiden mainostamiseen. Siihen ei tarvitse mennä, luotan osaamiseeni videon tekijänä. Tuotan videoita, joita halutaan katsella. Olen tehnyt sellaisia 20 vuotta.

Videotoimittaja-videotuottaja-tv-kuvaaja-tv-leikkaaja-Antti-Liinpää-30072021-3.jpg

12 videon Premium-videon vuosipaketti + yhteensä 60.000 katselua YouTubessa ja Facebookissa asiakkaan toivomassa kohderyhmässä

Säästöpaketti. Yhden videotuottaja Antti Liinpään tv-tasoisen monikameratuotantona tuotetun Premium-videon hinta on normaalisti 2.000,00 euroa. Yhden videon mitta on 1-3 minuuttia.

 

12 videon vuosisopimuksella yhden premium-videon hinta on 1.000,00 euroa. 

Lisäksi laskutan 60.000 katselukerrasta oikealle kohderyhmälle 6.000 euroa. Katselumäärät lasketaan yhteen 15 kuukauden ajalta.

Eli 12 premium-videota ja takuuna 60.000 katselukertaa nyt vain 18.000,00 euroa. Laskutus kerran kuukaudessa 12 kuukauden ajan. Yhden laskun summa 1.500,00 euroa.

Premium-video + takuuna 5.000 katselijaa

TV-tasoinen monikameratuotanto sisältää yhden 1-3 minuutin sisältövideon + takuuna 5.000 katselukertaa kolmen ensimmäisen kuukauden aikana julkaisusta yhteenlaskettuna Facebookissa ja YouTubessa. Nyt vain 2.500,00 euroa.

Videotoimittaja paikalle -palvelu

Kokenut videotoimittaja Antti Liinpää saapuu paikalle yritykseen ja tutustuu sekä haastattelee asioista, jotka kiinnostavat ja hyödyttävät yrityksen asiakkaita.

 

Kolmen tunnin tv-laadulla tehtävien kuvauksien pohjalta syntyy 3 laadukasta 1-3 minuutin sisältövideota. Lisäksi takaan videoille yhteensä 15.000 katselukertaa yhteenlaskettuna YouTubessa ja Facebookissa.

Hinta nyt vain 4.500,00 euroa.

12 videon Basic-videon vuosipaketti + yhteensä 30.000 katselua YouTubessa ja Facebookissa asiakkaan toivomassa kohderyhmässä

Säästöpaketti. Yhden videotuottaja Antti Liinpään laadukkaan mutta kevyellä kalustolla tuotetun Basic-videon hinta on normaalisti 1.000,00 euroa. Yhden videon mitta on 1-3 minuuttia.

 

12 videon vuosisopimuksella yhden Basic-videon hinta on 500,00 euroa. 

Lisäksi laskutan 30.000 katselukerrasta oikealle kohderyhmälle 3.000 euroa. Katselumäärät lasketaan yhteen 15 kuukauden ajalta.

Eli 12 basic-videota ja takuuna 30.000 katselukertaa nyt vain 9.000,00 euroa. Laskutus kerran kuukaudessa 12 kuukauden ajan. Yhden laskun summa 750,00 euroa.

Basic-video + takuuna 5.000 katselijaa

Kevyellä kalustolla toteutettava laatutuotanto sisältää yhden 1-3 minuutin sisältövideon + takuuna 5.000 katselukertaa kolmen ensimmäisen kuukauden aikana julkaisusta yhteenlaskettuna Facebookissa ja YouTubessa. Nyt vain 1.500,00 euroa.

Toimittaja ja tuottaja tutustuu -palvelu

Toimittaja ja tuottaja tutustuu -palvelussa videotuottaja ja -toimittaja Antti Liinpää viettää päivän yrityksessä (8 tuntia) ja taltioi sisältöä dokumentaariseen videoelokuvaan. Palvelu sopii erinomaisesti tuotelanseeraukseen, avainhenkilöide esittelyyn, palvelun konseptoinin tai esimerkiksi historiikin esittämiseen haastatteluina.

Lopputuloksena syntyy noin 10 minuutin dokumentaarinen videoelokuva ja 5 elokuvasta leikattua somevideota, joiden tehtävänä on ohjata katsojia elokuvan pariin.

 

Lisäksi takaan videoille yhteensä 30.000 katselukertaa yhteenlaskettuna YouTubessa ja Facebookissa.

Hinta nyt vain 8.000,00 euroa.

Glass Buildings
Glass Buildings
Perttu-Hillman-Insight-360-Oy.jpg

Perttu Hillman, toimitusjohtaja, Insight360 Oy

Antti Liinpäällä on kyky kysyä oikeita kysymyksiä ja luoda kuvauksiin luottamuksellinen sekä turvallinen ilmapiiri. Sekä video- että podcast-tuotannon lopputuloksen laadukkuus hämmästytti. Niin nopeasti niin korkeatasoista tuotantoa. Suosittelen Anttia lämpimästi.

Kaikkiin em. hintoihin lisään arvonlisäveron 24 %.

Mitä asiakkaani sanovat videoistani?